Sisustusliike helsinki

Villa Sofia Living on uuden ajan sisustusliike Helsingissä, myymälämme sijaitsee kauppakeskus Redissä. Halauamme tarjota ripauksen luksusta arjen keskelle, ja mottomme onkin ”luxury & quality for living”.
Yrityksemme on perustettu vuonna 2015 ja ajatus lähti liikkeelle ensin laadukkaista vuodevaatteista, mitä ei oikein helpolla tuntunut löytyvän markkinoilta. Joten päätimme sitten itse ryhtyä etsimään sopivia tavarantoimittajia. Aloitimme verkkokauppana, ja syksyllä aukesi sisustusliikkeen enimmäinen myymälä, ja paikkakunnaksi valikoitui Helsinki.
Tänä päivänä tuotevalikoimamme kattaa sisustustuotteet ja lahjatavarat, laadukkaat kodintekstiilit, ranskalaista kosmetiikkaa, sekä viimeisenä lisänä meiltä löytyy ekologisia tuotteita, kuten kestovanulappuja, puhdistusliinoja jne. Löydät meiltä myös huumaavat luonnolliset huonetuoksut.
Sisustusmyymälä-käsitettä olemme laajentaneet todellakin yhä enemmän ekologisiin ja kestävän kehityksen tuotteisiin. Ja pyrimme etsimään koko ajan uutta ja innovatiivista, unohtamatta kauniita, klassisia sisustustuotteita.
Testaamme itse kaikki kodintekstiilit, ekologiset pesuaineet ja mm. kestovanulaput huolella, ennen kuin otamme ne myyntiin. Näin sinä asiakkaana voit olla varma, että tuotteemme ovat aina laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia.
Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme Helsingin sisustusmyymäläämme, tai verkkokauppaamme www.villasofia.fi. Löydät meidät myös facebookista sekä instagramista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *