Out of Stock

Aleppoa palashampoo (sopii hiuksille ja vartalolle) 20 %

14,95 

Varasto loppu

Kuvaus

Hiussaippua Aleppo on uskomattoman hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle. Hiussaippua jättää hiukset puhtaiksi ja kiiltäviksi. Ranskassa ihotautilääkärit suosittelevat tämän saippuan 20 % laakerinlehtiöljyä käyttöä kuiva/herkkäihoisille tai päänahanongelmista kärsiville (mm. psorias). Saippua sopii kaikenikäisille ja kaikille hiustyypeille vauvasta vaariin. Tämä on vielä hoitavampi hiussaippua kuin 4 %, joten jos Sinulla on hiuspohjaongelmia, suosittelemme lämpimästi nimenomaan tämän hiussaippuan käyttöä.

Aleppo saippuan valmistusaika on 9 kk ja kuivataan auringossa. Hiussaippuassa on vain neljää ainetta: oliiviöljyä, laakerinlehtiöljyä, vettä ja luonnon soodaa. Se on tehty luonnonraaka-aineista, eikä sisällä väriaineita tai hajusteita. Erityisesti laakerinlehtiöljy on kallis ja hoitava raaka-aine. Saippuan korkea öljypitoisuus kosteuttaa ihoa ja hiuspohjaa, ravitsee ja suojaa. Täysin biohajoava tuote, joka ei vahingoita myöskään ympäristöä.

Voit käyttää hiussaippuaa koko keholle ja on erinomainen matkalla mukana. Voit ostaa lisäksi saippuapussin, jonka sisäosa on kerniä ja mukana tulee vielä puuvillaliina, johon saippua kiedotaan. Sillä voit pestä hiukset ja vartalon ja kuljettaa sen mukana lentokoneen matkustamossa tai vaikka kuntosalilla. https://www.villasofia.fi/tuote/matkapussi-palasaippualle-ja-hiussaippualle/

KÄYTTÖOHJE: Jos et ole aiemmin käyttänyt hiussaippuaa, hiukset saattavat tuntua vähän aikaa herkemmin rasvoittuvilta. Tämä tasaantuu, vähän ajan kuluessa. Hiero saippualla reilusti märkiä hiuksia. Käytä reilusti saippuaa, että saat hiukset vaahtoamaan. Hiero hyvin päänahka ja huuhtele. Tarvittaessa toista käsittely. Huuhtele saippua huolellisesti pois. Jos sinulla lyhyet tai hyväkuntoiset pidemmät hiukset voit käyttää hoitoaineena pesun jälkeen pelkästään laventeli-viinietikka huuhdetta http://www.villasofia.fi/kauppa/laventeli-viinietikka-100-ml/. Huuhde hoitaa päänahkaa, tasoittaa hiusten rasvoittumista, edistää hiusten kasvua ja ehkäisee hilseen muodostumista. Lisäksi huuhde sulkee hiussuomut joten hiukset näyttävät erittäin kiiltäviltä. Kuiviin latvoihin voit käyttää lisäksi tehostamaan hoitoa muutama tipan arganöljyä (https://www.villasofia.fi/tuote/arganoljy-50-ml/) hiuksillesi, joka jätetään hiuksiin. Pitkille ja luonnonkiharoille hiuksille voit käyttää vaihtoehtoisesti laventeli-viinietikka huuhteen lisäksi karitevoista ja arganöljystä valmistettua hoitoainetta (http://www.villasofia.fi/kauppa/karitevoi/), jossa on upea tuoksu. Tuote hoitaa erityisesti kuivia latvoja.

Ohessa video, jossa kerrotaan tarkkaan kuinka hiussaippuaa täytyy käyttää: https://www.youtube.com/watch?v=62aB-sOSchs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aleppoa palashampoo (sopii hiuksille ja vartalolle) 20 %”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme