Out of Stock

BAMBU KESTOVANULAPUT 7 KPL HARMAA

(2 tuotearviota)

11,50 

Ihon puhdistukseen ja ihon hoitoon. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille. Bambu-kestovanulappu on ylellinen, pehmeä ja paksu ja sopii hyvin herkälle, ohuelle iholle.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa. (Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia!) Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, 60 asteessa. Suosittelemme käyttämään pesupussia.

Varasto loppu

Kuvaus

Ihon puhdistukseen ja ihon hoitoon. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille. Bambu-kestovanulappu on ylellinen, pehmeä ja paksu ja sopii hyvin herkälle, ohuelle iholle.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa. (Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia!) Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, 60 asteessa.  Suosittelemme käyttämään pesu/säilytyspussia, Meillä on myynnissä tyylikkäät harmaa (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-sailytyspussi-kestovanulapuille-harmaa/) ja valkoinen pesupussi (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-ja-sailytyspussi-kestovanulapuille-valkoinen/), jonka voit laittaa roikkumaan kylpyhuoneen pyyhekoukkuun tai sijoittaa kauniisti ylälaitakäärittynä kylpyhuoneeseen hyllyyn tai tasolle. Laita käytetty pesulappu märkänä kauniiseen pesupussiin ja kun pussi on täynnä likaisia pesulappuja voit laittaa sen koneeseen. Voit laittaa käytettyyn märkään kestovanulappuun vegaanista tahrasaippuaa ennen lapun laittamista pesupussiin niin lappusi säilyvät kauniin puhtaina. https://www.villasofia.fi/tuote/tahrasaippua/

Kestovanulaput ovat kaksipuoleisia: toinen puoli on froteeta ja toinen puoli flanellia/trikoota. Frotee kuorii ja puhdistaa tehokkaasti ja pehmeä flanelli/trikoo hellii ihoa ja sopi hyvin silmämeikin poistoon.

Kestovanulaput puhdistavat meikittömän ihon jopa pelkällä vedellä, mutta sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot, -voiteet, -geelit tai -saippuat sekä miselli-puhdistuvedet. Frotee puhdistaa tehokkaammin ja flanelli/trikoo hellemmin. Flanelli/trikoopuoli sopii myös hyvin kasvovesien levittämiseen. Kestovanulapuilla saat poistettua myös silmämeikin ilman turhaa hankausta ja venytystä (vedenkestävään meikkiin käytä sopivan puhdistusaineen kanssa).

Suosittelemme hankkimaan vähintään 2 nippua pesulappuja ja yhden pesupussin, että ehdit pestä laput. 60 asteen pesu on hygieeninen, mutta pestävää on yleensä vähemmän 60 asteessa.

40% bambu ja 60% puuvilla. Konepesu pesupussissa 60 °C.
Suomalaista käsityötä. Myydään 7 kpl pakkauksissa. Voit ostaa lisäksi pesupussin, joka toimii myös lahjapussina.

2 arviota tuotteelle BAMBU KESTOVANULAPUT 7 KPL HARMAA

  1. Tiina

    Loistava tuote. Kestovanulappu on pehmeä ja molemmat puolet voi käyttää, joten yksi kestovanulappu vastaa 2 tavallista vanulappua. Toinen puoli on pehmeämpi ja sopii hyvin silmämeikin poistoon. Toinen puoli kuorii keveästi ihoa ja itse olen tykännyt käyttää kasvosaippuan kanssa, koska kasvot tuntuvat puhtaamilta kuin pelkän käsillä tehtävän pesun jälkeen. Olen käyttänyt tahrasaippuaa märkiin käytettyihin kestovanulappuihin ja laput ovat pysyneet todella puhtaina. Suosittelen tuotetta ennenkaikkie mielyttävyyden takia. Tämän lisäksi tuote on ekologinen.

  2. Kirsi Lötjönen

    En ole yli vuoteen käyttänyt mitään muuta kuin näitä kestovanulappuja. Puhdistavat ihon todella hyvin ja ovat helppo pestä pesupussissa 60 asteessa.Itse pesen vanulaput ihan tavallisella valkopesuaineella ja huulipunatahratkin lähtevät hyvin pois. Olen ostanut näitä lahjaksi ystäville (todella kiva ysrävänpäivälahja esimerkiksi) ja he ovat olleet myös tyytyväisiä. Eräs ystäväni valitti, että iho on epäpuhtaan tuntuinen ja täynnä pieni näppylöitä. Näillä vanulapuilla puhdistaminen auttoi ko. asiaan. Suosittelen näitä lämpimästi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme