MOCCA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 140×200 CM (tilaustuote)

84,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA BEIGE 140 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

1 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas mocca muotoonommeltu aluslakana 140 cm. Egyptiläisestä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää lakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Tämä aluslakana on samaa sävyä kuin Versailles mocca pussilakana. Tämä väri ei ole varastotuote, ota yhteyttä: info@villasofia.fi, tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Saat värimallin pyydettäessä: info@villasofia.fi

Lisää tietoa kankaasta jne. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Mocca

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MOCCA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 140×200 CM (tilaustuote)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme