LAADUKAS MOCCA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 160×200 CM

95,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA BEIGE 160 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas mocca muotoonommeltu aluslakana 160 cm egyptiläisestä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten.  Tämä ei ole varastotuote, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita. Kankaassa sama sävy kuin mocca versailles pussilakanoissa.

Lisää tietoa kankaasta ym. :

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

 

Lisätiedot

Väri

Mocca

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAADUKAS MOCCA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 160×200 CM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme