Out of Stock

MOCCA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 80X200 cm (tilaustuote)

70,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA BEIGE 80 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas mocca muotoonommeltu aluslakana 80 cm. Egyptiläisestä, siliävyyskäsitellystä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää aluslakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Tämä väri sopii Versailles mocca pussilakanaan. Tämä väri on tilaustuote, ota yhteyttä: info@villasofia.fi. Tilaamme Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Lisää tietoa kankaasta jne. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Mocca

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MOCCA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 80X200 cm (tilaustuote)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme