Ale!

Ekologinen kodinhoitosetti

40,00 

Kuvaus

Lahjapakkaus sisältää:

Pyykkietikka Lemon Breeze 900 ml

Huuhteluaineen vaikutukset:

 • poistaa pyykin sähköisyttä
 • poistaa pesuaine jäämiä tekstiileistä
 • poistaa pyykkikoneen saostumia ja hoitaa pesukonettasi
 • kirkastaa värejä
 • poistaa kellastumista
 • on antiseptinen ja desifioi
 • vähentää vaatteiden nukkaantumista
 • poistaa tunkkaisen tuoksun pyykistäsi
 • tavallinen huuhteluaine heikentää kankaisen imukykyä (pyyhkeet, mikrokuituliinat)
 • ei kuormita ympäristöä ja on ekologinen vaihtoehto
 • sopii myös lycralle (normaali huuhteluaine haurastuttaa lycraa), pyyhkeille ja mikrokuituliinoille

Tavallinen huuhteluaine sisältää haitallisia kemikaaleja, jotka imeytyvät kehoon ihon ja hengityksen kautta. Erityisesti atooppisesta ja kuivasta ihosta kärsiville ja pienille lapsille ei suositella normaalia huuhteluainetta.

Tuoksu on todella raikas, mutta pehmeä sitruunainen tuoksu. Tämä tuoksu on ollut suosituin pyykkietikkatuoksumme.

Käytetään kuten huuhteluainetta. Annostele huuhteluainelokeroon 2-5 korkillista pyykkietikkaa. Sopii aroillekin tekstiileille kuten villalle ja silkille.

Siivoussuihke Lemon Breeze 500 ml

Kotimainen siivoussuihke on väkiviinaetikkapohjainen ja sopii lähes kaikkien kodin pintojen puhdistukseen. Suihkeessä on käytetty  100% eteerisiä öljyjä ja luonnollisia raaka-aineita, joka tekee siivouksesta turvallista. Väkiviinaetikka on hapanta eikä siivoussuihketta suositella sen takia polyakrylaatille, alumiinille tai marmorille.

Pullo on suunniteltu niin kauniiksi, että voit pitää sitä esillä keittiössä, kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa. Tämä tekee siivouksen helpoksi ja saat heti puhdistettua pienet roiskeet tai liat. Ostamalla kotimaisen valmisteen varmistat työpaikkojen pysymisen Suomessa.

Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostutetulla liinalla pois. Ei tarvitse huuhdella.

Ekologinen pyykinpesuaine 500 g 

Luonnollisista aineista valmistettu ekologinen pyykinpesuaine. Saat raikasta ja puhdasta pyykkiä ja samalla huolehdit ympäristöstä. Suosittelemme käyttämään pyykkietikkaa huuhteluaineen sijasta pyykinpesun yhteydessä. Pyykinpesuaine sopii 30-60 asteisiin pesuihin. Pakkauksesta riittää pyykinpesuainetta jopa 33 pesukertaan, jolloin koneellisen hinnaksi tulee n. 0,30 €.

Vohveliliina keittiöön tai siivoukseen

Suomessa ommeltu vohveliliina, joka sopii keittiöön ja kaikkeen kodin siivoukseen. Vohveliliinassa on hyvä imukyky, kerää murut ja hankaa hellästi.
Valmistettu: 75% kierrätyspuuvilla, polyesteri 25 %
Pesu 60 asteessa.

Sitruunahappo 150 g

Sitruunahapolla puhdistat kodinkoneet ekologisesti. Tuote on täysin luonnollinen. Puhdista pyykinpesukone ja tiskikone vähintään 2 kertaa vuodessa. Jatkat näin kodinkoneiden käyttöikää ja raikastat koneen. Pyykkietikkan käyttö täydentää pyykinpesukoneen puhdistuksen, mutta sitruunahappopuhdistus kannattaa tehdä silti.

Pyykinpesukone: Annostele 100 g sitruunahappoa pyykinpesukoneeseen. Pese kuumimmalla ohjelmalla ilman esipesua ja heti perään sama ohjelma jauhemaisella pesuaineella, että irronnut sakka lähtee pois.

Astianpesukone: Annostele 2 rkl sitruunahappoa (30 g) ja anna käydä tyhjänä kuumimmalla pesuohjelmalla.

Kahvinkeitin: Annostele ja liuota 25 g (vajaa 2 rkl) sitruunahappoa ja sekoita se 0,5 l kylmää vettä. Kaada neste kahvinkeittimeen vesisäiliöön ja laita kahvinkeitin päälle. Kun puolet nesteestä on valunut kahvinkeittimestä pois, katkaise virta ja odota puoli tuntia. Kytke kahvinkeitin päälle ja anna lopun nesteen valua pois. Sen jälkeen huuhtele kahvinkeitin keittämällä 2-3 kannullista puhdasta vettä.

Vedenkeitin: Keitä 0,5 l vettä ja annostele siihen 25 g (vajaa 2 rkl sitruunahappoa). Anna vaikuttaa puoli tuntia. Kaada neste pois. Huuhdo keitin keittämällä vedenkeittimessä 3 kannullista vettä.

Kaakeleiden puhdistus: Sekoita 25 g (vajaa 2 rkl) sitruunahappoa haaleaan veteen ja laita suihkepulloon. Suihkuta liuosta kaakeleille.

Pakattu lahjalaatikkoon.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ekologinen kodinhoitosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme