FAMO Hanipöö shampoopala 80 g

19,95 

Kuvaus

Hanipöö shampoopala sisältää runsaasti sarviapilan jauhetta. Sarviapilaa käytetään hiusten hoitoon ja tukemaan hiusten tervettä kasvua. Se on erittäin hyödyllinen päänahalle.

Sarviapila stimuloi verenkiertoa päänahkaan, ravitsee karvatupet ja näin edistää hiusten tervettä kasvua. Sen antioksidantti -ja anti inflammatoriset ominaisuudet auttavat hoitamaan hilsettä, päänahan ärtyneisyyttä ja aknea.

Hanipöötä voit käyttää myös kasvojen puhdistukseen!

Hanipöö on biohajoava ja vegaaninen.

Hanipöö shampoopala on erittäin kosteuttava ja hoitava. Shampoo sopii erittäin hyvin kuivalle ja karkealle tukalle.  Shampoo on vegaaninen ja sopii mainiosti myös Curly girl -metodiin. Hanipöö on Famon kaikkein hoitavin shampoo. Jos Sinulla on rasvainen päänahka, mutta hiukset kaipaisivat hoitoa, pese joka toinen kerta eri shampoolla. Sopii erinomaisesti värjätylle tukalle ja tuo erinomaisesti esiin hiusten värin. Shampoo on niin hoitava, ettet välttämättä tarvitse hoitoainetta. Hanipöö on kehitelty erityisesti lisäämään hiusten kiiltoa. Shampoopalaan ei ole lisätty tuoksua, mutta sarviapila antaa oman ihanan tuoksunsa shampoolle. Ota tämä huomioon, jos olet erittäin allerginen tuoksuille.

Saippuaton ja täysin tahmaamaton palashampoo. Sopii luonnonystävän curly girl-metodiin. Famo shampoopalat ja hoitoainepalat tehdään käsityönä Tuusulassa. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut suunnitella tuotteita sellaisille henkilöille, joille aiemmin ei ole shampoopalat sopineet. Famon keulakuvana ovat hymyilevät pöllöt, sillä pöllö kuvastaa viisautta ja luonnonkosmetiikka on viisas valinta. Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteet on pakattu pahvilaatikkoon. Palamuodossa et kanna turhaa vettä kotiin ja hiilijalanjälkesikin on pienempi, sillä tuotteet mahtuvat pieneen tilaan kuljetettaessa. Shampoopala on pienestä koostaan huolimatta erittäin riittoisa ja tulee edulliseksi käyttää.

Käyttö on helppoa, voit hieroa saippuaa suoraan märkään tukkaan ja sen jälkeen shampoittaa normaalisti. Voit toki myös hieroa palaa myös käsiin ja pestä sitten normaalisti.  Vaahtoaa hyvin.

Inci: Sodium Cocoyl Isethionate SCI, Orbignya Oleifera Seed Oil (Babassu), Glycerin, Isoamyl Laurate & Isoamyl Cocoate,Trigonella foenum-graecum (Fenugreek powder)

Tilaa lisäksi luffa saippualusta, jonka päällä palashampoo tai saippua kuivuu nopeasti ja kestää kauemmin. https://www.villasofia.fi/tuote/luffa-saippua-alusta/

Palashampoo on myös helppo kuljettaa matkalla, sillä saat laittaa tuotteet käsimatkatavaroihin suoraan. Myymme myös vahakankaasta tehtyä matkapussia, johon mahtuu sekä shampoo, että hoitoainepala:

https://www.villasofia.fi/?s=matkapussi&post_type=product

Famon tuoteperhe on saavuttanut asiakkaidemme ehdottoman luottamuksen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAMO Hanipöö shampoopala 80 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme