Famo Shampoopala Pörröinen Hassu 80 g

(2 tuotearviota)

19,95 

Pörröinen Hassu sisältää runsaasti Rhassoul savea sekä Pellavansiemenöljyä. Tämä hiuksia kosteuttava unelma on kehitetty erityisesti pitkille hiuksille. Sopii erinomaisesti myös kosteutta tarvitseville kutreille. Tuoksuton, vegaaninen sekä biohajoava.

1 varastossa

Kuvaus

Pörröinen Hassu sisältää runsaasti Rhassoul savea sekä Pellavansiemenöljyä. Tämä hiuksia kosteuttava unelma on kehitetty erityisesti pitkille hiuksille. Sopii erinomaisesti myös kosteutta tarvitseville kutreille. Käyttö on helppoa, voit hieroa saippuaa suoraan märkään tukkaan ja sen jälkeen shampoittaa normaalisti. Voit toki myös hieroa palaa myös käsiin ja pestä sitten normaalisti.  Vaahtoaa hyvin. Ainesosat: Sodium cocoyl isethionate, Montmorillonite (Rhassoul savi), Linum usitatissimum seed oil, Caprylic Capric Triglyceride, Panthenol

Saippuaton ja täysin tahmaamaton palashampoo. Sopii luonnonystävän curly girl-metodiin. Famo shampoopalat ja hoitoainepalat tehdään käsityönä Tuusulassa. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut suunnitella tuotteita sellaisille henkilöille, joille aiemmin ei ole shampoopalat sopineet. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteet on pakattu pahvilaatikkoon. Palamuodossa et kanna turhaa vettä kotiin ja hiilijalanjälkesikin on pienempi, sillä tuotteet mahtuvat pieneen tilaan kuljetettaessa. Shampoopala on pienestä koostaan huolimatta erittäin riittoisa ja tulee edulliseksi käyttää.

Tilaa lisäksi luffa saippualusta, jonka päällä palashampoo tai saippua kuivuu nopeasti ja kestää kauemmin. https://www.villasofia.fi/tuote/luffa-saippua-alusta/

Palashampoo on myös helppo kuljettaa matkalla, sillä saat laittaa tuotteet käsimatkatavaroihin suoraan. Myymme myös vahakankaasta tehtyä matkapussia, johon mahtuu sekä shampoo, että hoitoainepala:

https://www.villasofia.fi/?s=matkapussi&post_type=product

Famon tuoteperhe on saavuttanut asiakkaidemme ehdottoman luottamuksen.

Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon.

2 arviota tuotteelle Famo Shampoopala Pörröinen Hassu 80 g

  1. Ulpukka

    Hiukset rakastavat tätä shampoota. Minulla pitkät hiukset ja latvat ovat selvästi kosteammat tämän jälkeen.Shampoopala kestää ikuisuuden. Aluksi hinta tuntui kalliille, mutta mutta kun pala vain kestää ja kestää olen ymmärtänyt, että tämän todella edullista käyttää.

  2. Cinnamon

    Pesee hiukset hellävaraisesti ja vaahtoaa runsaasti. Hiukset ovat pesun jälkee kiiltävät ja latvatkaan eivät tunnu niin kuivilta. Minulla on luonnonkiharat pitkät hiukset ja hiukseni kaipaavat paljon kosteutta. Pesun jälkeen käytin pörrö hoitoainepalaa, joka toimii hyvin hiuksilleni.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme