Out of Stock

FIGUE JAM HARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

139,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Laadukas Figue jam harmaa pussilakana ja tyynyliina 1 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa. Kankaassa on siliävyyskäsittely, joten se on erittäin helppo hoitoinen, pussilakanaa ei tarvitse silittää. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju, joten täkki ei tule pussilakanasta ulos ja se on helppo laittaa paikoilleen. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta. Kaunis hohtava tummanharmaa sävy.

Yhden hengen pussilakana 150X210 cm+tyynyliina 50X60 cm

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa tai ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa kangasmalli nähtäväksi, ota yhteyttä: info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta: http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

 

Lisätiedot

Väri

Harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FIGUE JAM HARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme