GOBELIN PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA

189,00 

PUSSILAKANASETTI GOBELIN

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanan alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja upea helmenharmaa  väri.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas Gobelin pussilakana ja tyynyliina 2 hh korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanan alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja upea kiilto. Valkoinen pohja ja kuvio on vaaleansiniharmaan sävyinen. Tyynyliinassa on tereet.

Pussilakanan koko 240×220 cm ja tyynyliina 50×60 cm.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa kangasmalli nähtäväksesi; ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta:

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Sängynpääty: http://www.pispan.fi/sangynpaadyt

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GOBELIN PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme