GOBELIN PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

(3 tuotearviota)

139,00 

PUSSILAKANASETTI GOBELIN

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa. Kankaassa on siliävyyskäsittely, joten se on erittäin helppo hoitoinen, pussilakanaa ei tarvitse silittää. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju, joten täkki ei tule pussilakanasta ulos ja se on helppo laittaa paikoilleen. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta. Valkoinen pohja ja kuvio on vaaleansiniharmaan sävyinen.

Yhden hengen pussilakana 150X210 cm+tyynyliina 50X60 cm 119 €.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas Gobelin pussilakana ja tyynyliina 1 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa. Kankaassa on siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja valkoisella pohjalla vaaleansiniharmaa kuvio.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli haluat ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa kangasmalli nähtäväksesi; ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta:

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Sängynpääty: http://www.pispan.fi/sangynpaadyt

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

 

3 arviota tuotteelle GOBELIN PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

  1. Maarit

    Ihanan laadukkaat pussilakanat: silittämättä siistit, eivät pölyä, ovat miellyttävät ihoa vasten ja vieläpä todella kauniit.

  2. Helena Leskinen

    Todella laadukkaat lakanat! Tykkään!

  3. Barbara

    Erittäin laadukat lakanat, suosittelen lämpimästi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme