HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 140 x 200 CM

84,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA HARMAA 140 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

1 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas helmenharmaa muotoonommeltu aluslakana 140 cm. Egyptiläisestä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää lakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten.  Aluslakanassa sama sävy kuin Versailles helmenharmaassa pussilakanassa ja helmenharmaassa pussilakanassa.Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä: info@villasofia.fi. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Tilaa kangasmalli nähtäväksi, ota yhteyttä: info@villasofia.fi.

Lisää tietoa kankaasta jne. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Helmenharmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 140 x 200 CM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme