HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 160×200 CM

(1 tuotearvio)

95,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA HARMAA 160 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

1 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas helmenharmaa muotoonommeltu aluslakana 160 cm, egyptiläisestä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää lakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Aluslakanassa sama sävy kuin Versailles helmenharmaassa pussilakanassa ja helmenharmaassa pussilakanassa.  Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä: info@villasofia.fi. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Tilaa kangasmalli nähtäväksi, ota yhteyttä: info@villasofia.fi.

Lisää tietoa kankaasta jne. :

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Helmenharmaa

1 arvio tuotteelle HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 160×200 CM

  1. Tiina

    Ihana aluslakana, jota ei tarvitse aamuisin oikoa. Pysyy todella napakasti paikoillaan ja on helppo laittaa paikoilleen. Opettelin videon avulla viikkaamaan muotoonommellun aluslakanan kaappiin ja nyt ei ole enää sitäkään ongelmaa. Kankaassa on silkkimäinen pinta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme