Out of Stock

HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 80×200 CM (tilaustuote)

70,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA HARMAA 80 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas helmenharmaa muotoonommeltu aluslakana 80 cm. Egyptiläisestä, siliävyyskäsitellystä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää aluslakana oikomista aamulla. Lakana pysyy paikollaan ja silkkimäisen tuntuinen ihoa vasten. Tämä sävy on samansävyinen kuin helmenharmaa Versailles pussilakana ja yksivärinen helmenharmaa pussilakana. Helmenharmaan aluslakanan tämä koko on tilaustuote, ota yhteyttä: info@villasofia.fi. Tilaamme Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Lisää tietoa kankaasta ym. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Helmenharmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 80×200 CM (tilaustuote)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme