HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 90×200 CM

(1 tuotearvio)

72,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA HARMAA 90 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas helmenharmaa muotoonommeltu aluslakana 90 cm. Egyptiläisestä, siliävyyskäsitellystä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää aluslakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Aluslakanan väri on sama kuin helmenharmaassa versailles pussilakanassa ja yksivärisessä helmenharmaassa pussilakanassa. Jos tuotetta ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä: info@villasofia.fi. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Tilaa kangasmalli nähtäväksi, ota yhteyttä: info@villasofia.fi.

Lisää tietoa kankaasta jne. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Helmenharmaa

1 arvio tuotteelle HELMENHARMAA MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 90×200 CM

  1. Tiina

    Ostin lakanan poikani sänkyyn, joka on erittäin levoton nukkuja. Normaalisti kaikki aluslakanat ovat olleet aamuisin poissa paikoiltaan, mutta tämä lakana on tiukasti paikoillaan, vaikka petauspatja on tullut jo reippaan matkan sängyn yli. Helppo laittaa paikoilleen ja hyvälaatuinen kangas.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme