FAMO Hellusta hoitoainepala 25 g

12,95 

1 varastossa

Kuvaus

Tiesitkö, että useimmat markkinoilla olevat hoitoainepalat sisältävät ainetta nimeltä Behentrimonium Methosulfate. BTMS on tehokas takkujen selvittäjä mutta valitettavasti se on haitallista vesistöille. Famon Sydänkäpy ja Hellusta hoitoainepalat ovat ympäristöystävällisiä.

Hellusta hoitoainepala on kehitetty selvittämämään hiusten takkuja ja lisäämään kiiltoa. Hoitoaine ei kuitenkaan tee hiuksista raskaita.

Sopii luonnonystävän curly girl-metodiin. Famo shampoopalat ja hoitoainepalat tehdään käsityönä Tuusulassa. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut suunnitella tuotteita sellaisille henkilöille, joille aiemmin ei ole shampoopalat sopineet. Famon keulakuvana ovat hymyilevät pöllöt, sillä pöllö kuvastaa viisautta ja luonnonkosmetiikka on viisas valinta. Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteet on pakattu pahvilaatikkoon. Palamuodossa et kanna turhaa vettä kotiin ja hiilijalanjälkesikin on pienempi, sillä tuotteet mahtuvat pieneen tilaan kuljetettaessa. Hoitoainepala on pienestä koostaan huolimatta erittäin riittoisa ja tulee edulliseksi käyttää.

Käyttö on helppoa, voit hieroa hoitoainetta käsiin ja levittää käsillä märkään tukkaan. Varo laittamasta liikaa.

Incl:

arachidyl / behenyl betainate isylate (and) arachidyl / behenyl alcohol

Theobroma Cacao (Seed) butter

Cetearyl Alcohol (and) Coco-Glucoside

Zea Mays (Corn) Starch

Butyrospermum Parkii (Shea) butter

Persea Gratissima oil

Caprylic Capric Triglyceride (Saboderm TCC)

Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract

 L-lactic acid

Sodium Lactate (and) Aqua

Beta Vulgaris Rubra Root Powder

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAMO Hellusta hoitoainepala 25 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme