Ale!

HELMENHARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

(1 tuotearvio)

139,00  129,00 

Varasto loppu

Kuvaus

Laadukas helmenharmaa pussilakana ja tyynyliina ovat korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanan alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis hohtava yksivärinen helmenharmaa sävy. Kangas on paljon kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Tässä klassisessa ja tyylikkäässä värissä tulee erityisen hyvin esiin hienostunut silkkimäinen kiilto kankaassa. Sävy on todella kaunis helmenharmaansävy, joka ei sinisen sävyinen.Koko 150 x 210 cm ja tyynyliina 50x 60 cm.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan  (helmenharmaassa aluslakana on samaa sävyä aluslakanassa). Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa ja sopivaa kokoa ei ole varastossa, ota yhteyttä info@villasofia.fi, Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa ilmainen kangasnäyte, ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta:

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Väri

Helmenharmaa

1 arvio tuotteelle HELMENHARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

  1. Queen

    Tällä pussilakanalla pedatussa sängyssä nukut kuin kuninkaallinen. Kangas tuntuu todella hyvältä ja kaiken lisäksi näyttää hyvälle. Uusi yksityiskohta on vetoketju pussilakanan alapäässä, jolloin täkki pysyy paikoillaan ja pussilakana näyttää siistiltä. Silenee todella hyvin pesun jälkeen, kunhan vain oikoo tai vielä paremmin tuulessa narulla. Hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme