HELMENHARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

139,00 

Kuvaus

Laadukas helmenharmaa pussilakana ja tyynyliina ovat korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanan alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis hohtava yksivärinen helmenharmaa sävy. Kangas on paljon kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Tässä klassisessa ja tyylikkäässä värissä tulee erityisen hyvin esiin hienostunut silkkimäinen kiilto kankaassa. Sävy on todella kaunis helmenharmaansävy, joka ei sinisen sävyinen.Koko 150 x 210 cm ja tyynyliina 50x 60 cm.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan  (helmenharmaassa aluslakana on samaa sävyä aluslakanassa). Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa ja sopivaa kokoa ei ole varastossa, ota yhteyttä info@villasofia.fi, Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa ilmainen kangasnäyte, ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta:

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Väri

Helmenharmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HELMENHARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme