Kestosuodatinpussi 1 kpl

8,95 

Kuvaus

Kestosuodatinpussi korvaa kertakäyttöisen suodatinpussin ja säästää siten sekä ympäristö että rahaa. Ja myös hermoja, kun ei enää tarvitse muistaa ostaa suodatinpusseja kaupasta 🙂

KÄYTTÖOHJE: Keitä suodatinpussit vesikattilassa n. 10 min ennen käyttöönottoa. Käytä kertakäyttöisen suodatinpussin tapaan. Jos keität vain pienen määrän kahvia, on suodatinpussi hyvä kastella ja vääntää nihkeäksi ennen käyttöä, jotta se ei ime itseensä osaa keittovedestä. Pussia voi käyttää myös märkänä, mutta se on hyvä tyhjentää ja huuhdella jokaisen käyttökerran jälkeen. Huuhtele lampimällä vedellä kahvirasvan poistamiseksi (älä käytä pesuaineita) ja lopuksi kylmällä vedellä, jotta pöpöille ei jää suosuisia lämpimiä olosuhteita ja pussi pysyy raikkaana. Venytä kevyesti pussi muotoonsa ja ripusta kuivumaan ripustuslenkistä tai laita valmiiksi keittimen suodatinpussitelineeseen MUTTA jätä kansi pois, jotta pussi on ilmavasti.

HOITO-OHJE: Suodatinpussin raikastamiseksi ja kertyneen kahvirasvan poistamiseksi, keitä suodatinpussi pari kertaa kuukaudessa vesikattilassa noin 10 min. ajan. Voit lisätä veteen soodaa tai etikkaa. Älä käytä muita pesuaineita, älä pese pyykinpesukoneessa äläkä pese astianpesuaineella, ettei pussiin jäisi pesuainejäämiä. Ota keiton jälkeen pussi kattilasta (käytä apuna esim. haarukkaa tai grillipihtejä), huuhtele viileällä vedellä, purista vedet pois, venytä muottonsa ja ripusta lenkistä kuivumaan.

Koko: 1/4 100 % valkaisematon ja värjäämätön pellava Ommeltu Suomessa. Ostamalla tämän kotimaisen tuotteen tuet kolmea pienyrittäjää Suomessa. Yksi yrittäjä suunnittelee tuotteen ja valitsee materiaalit, yksi on ammattimainen ompelija, Villa Sofia Living (perheyritys) myy tuotteen kuluttajalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kestosuodatinpussi 1 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme