Kestovanulappu Pehmo vaaleanpunainen 5 kpl/nippu

(5 tuotearviota)

12,90 

Kuvaus

Superpehmeä pehmo kestovanulappu sopii kaikille ihotyypeille – kaikkein herkimmällekin iholle ja erityisesti ohuelle silmänympärysiholle. Voit käyttää kestovanulappua puhdistustuotteen, miselliveden, puhdistuskakun tai kasvosaippuan kanssa. Sopii hyvin myös lasten ja lemmikkien iholle tai silmänympärykselle. 100 % puuvillaa, ommeltu Suomessa. Pesu 60 astetta.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa. (Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia!) Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, 60 asteessa. Suosittelemme käyttämään pesu/säilytyspussia, Meillä on myynnissä tyylikkäät harmaa (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-sailytyspussi-kestovanulapuille-harmaa/) ja valkoinen pesupussi (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-ja-sailytyspussi-kestovanulapuille-valkoinen/), jonka voit laittaa roikkumaan kylpyhuoneen pyyhekoukkuun tai sijoittaa kauniisti ylälaitakäärittynä kylpyhuoneeseen hyllyyn tai tasolle. Laita käytetty pesulappu märkänä kauniiseen pesupussiin ja kun pussi on täynnä likaisia pesulappuja voit laittaa sen koneeseen. Voit laittaa käytettyyn märkään kestovanulappuun vegaanista tahrasaippuaa ennen lapun laittamista pesupussiin niin lappusi säilyvät kauniin puhtaina. https://www.villasofia.fi/tuote/tahrasaippua/
Kestovanulaput ovat kaksipuoleisia eli yksi kestovanulappu vastaa kahta kertakäyttöistä vanulappua. Molemmat puolet ovat samaa materiaalia, toinen puoli on valkoinen.
.
Suosittelemme hankkimaan vähintään 2 nippua pesulappuja ja yhden pesupussin, että ehdit pestä laput. 60 asteen pesu on hygieeninen, mutta pestävää on yleensä vähemmän 60 asteessa.
100% puuvilla. Konepesu pesupussissa 60 °C.
Voit ostaa lisäksi pesupussin, joka toimii myös lahjapussina.

5 arviota tuotteelle Kestovanulappu Pehmo vaaleanpunainen 5 kpl/nippu

 1. Sini

  Nyt löytyi herkälle iholle ja varsinkin silmämeikinpoistoon huippupehmeät kestovanulaput. Kooltaan isommat kuin tavalliset vanulaput. Suosittelen lämpimästi.

 2. Eltsu

  Superihanat kestovanulaput. Niin pehmeät, että silmämeikinpoisto tuntuu tosi ihanalta.

 3. Cinderella

  Ostin siskolle lahjaksi, kun hänellä on ollut herkkä iho ja aikaisemmat froteiset olivat vähän liian kovat. Sisko on tykännyt kovasti. Mukana oli myös harmaa pesupussi, joka sopi kauniisti väriin ja on käytännöllinen. Näin korona-aikaan halusin myös kannattaa kotimaisia pienyrittäjiä.

 4. Sisko N.

  Olen tehnyt aiemmin itse kestovanulappuja, mutta kankaat eivät ikävä kyllä ole koskaan olleet ihan nappeja. Pehmo kestovanulaput ovat todella hellävaraiset ja pehmeät, varsinkin silmänympäristön herkälle iholle, mutta muutenkin. Suosittelen.

 5. Emmi

  Ystävättäreni suositteli tuotetta ja lopulta päätin kokeilla. Alku ihmettelyn jälkeen olen niin tottunut käyttämään näitä lappuja, etten vaihtaisi enää takaisin kertakäyttölappuihin. Pehmeys hellii ihoa ja silmiä. Ostin näitä lisääkin, kun pesen 60 asteen pyykkiä harvakseltaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme