Kestovanulappu pehmo valkoinen 5 kpl

12,90 

1 varastossa

Kuvaus

Superpehmeä pehmo kestovanulappu sopii kaikille ihotyypeille – kaikkein herkimmällekin iholle ja erityisesti ohuelle silmänympärysiholle. Voit käyttää kestovanulappua puhdistustuotteen, miselliveden, puhdistuskakun tai kasvosaippuan kanssa. Sopii hyvin myös lasten ja lemmikkien iholle tai silmänympärykselle. 100 % puuvillaa, ommeltu Suomessa.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa. (Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia!) Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, 60 asteessa. Suosittelemme käyttämään pesu/säilytyspussia, Meillä on myynnissä tyylikkäät harmaa (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-sailytyspussi-kestovanulapuille-harmaa/) ja valkoinen pesupussi (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-ja-sailytyspussi-kestovanulapuille-valkoinen/), jonka voit laittaa roikkumaan kylpyhuoneen pyyhekoukkuun tai sijoittaa kauniisti ylälaitakäärittynä kylpyhuoneeseen hyllyyn tai tasolle. Laita käytetty pesulappu märkänä kauniiseen pesupussiin ja kun pussi on täynnä likaisia pesulappuja voit laittaa sen koneeseen. Voit laittaa käytettyyn märkään kestovanulappuun vegaanista tahrasaippuaa ennen lapun laittamista pesupussiin niin lappusi säilyvät kauniin puhtaina. https://www.villasofia.fi/tuote/tahrasaippua/
Kestovanulaput ovat kaksipuoleisia eli yksi kestovanulappu vastaa kahta kertakäyttöistä vanulappua. Molemmat puolet ovat samaa materiaalia.
.
Suosittelemme hankkimaan vähintään 2 nippua pesulappuja ja yhden pesupussin, että ehdit pestä laput. 60 asteen pesu on hygieeninen, mutta pestävää on yleensä vähemmän 60 asteessa.
100% puuvilla. Konepesu pesupussissa 60 °C.
Voit ostaa lisäksi pesupussin, joka toimii myös lahjapussina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kestovanulappu pehmo valkoinen 5 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme