Kestovanulaput lahjapakkaus valkoinen pesu/säilytyspussi ja 2 nippua tummanharmaita kestovanulappuja

26,90 

Kuvaus

Valmis lahjapakkaus, valkoinen pesu/säilytyspussi ja kaksi pakettia tummanharmaita puuvillavanulappuja 7 kpl/paketti (värit voivat vaihdella erien mukaan). Kestovanulaput oli jouluna 2018 Villa Sofian suosituin joululahja. Tahti on vain kiihtynyt ja tänä vuonna tulemme myymään joulun alla vielä enemmän kestovanulappuja. Kestovanulaput on todella hyvä lahja. Et osta mitään krääsää vain ekologisen ja kestävän kehityksen tuotteen, jota lahjansaaja käyttää joka päivä. Kestovanulaput ovat lahjansaajan ilona pitkään ja lahjansaaja muistaa usein illalla henkilöä, joka lahjoitti hänelle kestovanulaput.
Ihon puhdistukseen ja ihon hoitoon. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille.Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa. (Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia!) Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, 60 asteessa. Suosittelemme käyttämään pesu/säilytyspussia, Meillä on myynnissä tyylikkäät harmaa (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-sailytyspussi-kestovanulapuille-harmaa/) ja valkoinen pesupussi (https://www.villasofia.fi/tuote/pesu-ja-sailytyspussi-kestovanulapuille-valkoinen/), jonka voit laittaa roikkumaan kylpyhuoneen pyyhekoukkuun tai sijoittaa kauniisti ylälaitakäärittynä kylpyhuoneeseen hyllyyn tai tasolle. Laita käytetty pesulappu märkänä kauniiseen pesupussiin ja kun pussi on täynnä likaisia pesulappuja voit laittaa sen koneeseen. Voit laittaa käytettyyn märkään kestovanulappuun vegaanista tahrasaippuaa ennen lapun laittamista pesupussiin niin lappusi säilyvät kauniin puhtaina. https://www.villasofia.fi/tuote/tahrasaippua/
Kestovanulaput ovat kaksipuoleisia: toinen puoli on froteeta ja toinen puoli flanellia/trikoota. Frotee kuorii ja puhdistaa tehokkaasti ja pehmeä flanelli/trikoo hellii ihoa ja sopi hyvin silmämeikin poistoon.
Kestovanulaput puhdistavat meikittömän ihon jopa pelkällä vedellä, mutta sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot, -voiteet, -geelit tai -saippuat sekä miselli-puhdistuvedet. Frotee puhdistaa tehokkaammin ja flanelli/trikoo hellemmin. Flanelli/trikoopuoli sopii myös hyvin kasvovesien levittämiseen. Kestovanulapuilla saat poistettua myös silmämeikin ilman turhaa hankausta ja venytystä (vedenkestävään meikkiin käytä sopivan puhdistusaineen kanssa).
Suosittelemme hankkimaan vähintään 2 nippua pesulappuja ja yhden pesupussin, että ehdit pestä laput. 60 asteen pesu on hygieeninen, mutta pestävää on yleensä vähemmän 60 asteessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kestovanulaput lahjapakkaus valkoinen pesu/säilytyspussi ja 2 nippua tummanharmaita kestovanulappuja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme