Lahjapakkaus 2 nippua Pehmo kestovanulappuja harmaa ja valkoinen pesu/säilytyspussi

32,70 

Kuvaus

Superpehmeä pehmo kestovanulappu sopii kaikille ihotyypeille – kaikkein herkimmällekin iholle ja erityisesti ohuelle silmänympärysiholle. Voit käyttää kestovanulappua puhdistustuotteen, miselliveden, puhdistuskakun tai kasvosaippuan kanssa. Sopii hyvin myös lasten ja lemmikkien iholle tai silmänympärykselle. 100 % puuvillaa, ommeltu Suomessa. Pesu 60 astetta.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa. (Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia!) Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, 60 asteessa. Pesu/säilytyspussin voit laittaa roikkumaan kylpyhuoneen pyyhekoukkuun tai sijoittaa kauniisti ylälaitakäärittynä kylpyhuoneeseen hyllyyn tai tasolle. Laita käytetty pesulappu märkänä kauniiseen pesupussiin ja kun pussi on täynnä likaisia pesulappuja voit laittaa sen koneeseen. Voit laittaa käytettyyn märkään kestovanulappuun vegaanista tahrasaippuaa ennen lapun laittamista pesupussiin niin lappusi säilyvät kauniin puhtaina. https://www.villasofia.fi/tuote/tahrasaippua/
Kestovanulaput ovat kaksipuoleisia eli yksi kestovanulappu vastaa kahta kertakäyttöistä vanulappua. Molemmat puolet ovat samaa materiaalia, toinen puoli on valkoinen.
.
Lahjapakkaus sisältää 2 nippua harmaita Pehmo kestovanulappuja ja yhden valkoisen pesupussin, että ehdit pestä laput. 60 asteen pesu on hygieeninen, mutta pestävää on yleensä vähemmän 60 asteessa.
100% puuvilla. Konepesu pesupussissa 60 °C.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjapakkaus 2 nippua Pehmo kestovanulappuja harmaa ja valkoinen pesu/säilytyspussi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme