Aasinmaitosaippua luomu aasinmaidosta merilevä 125 G

(1 tuotearvio)

7,40 

Aasimaito on yksi hienoimmista kosmetiikassa käytetyistä ainesosista. Se on harvinainen ainesosa, jolla on monia terapeuttisia ominaisuuksia, jotka on tunnustettu jo antiikin ajoista lähtien. Luomu aasinmaito, jota tuotteissa käytetään tulee nimetyltä luomumaatilalta Provencesta. Tässä duo-saippuassa on kolme eri vaikusta: Aasinmaito kosteuttaa ihoa. Kuorivat aineosaset puhdistavat huokoset ja tekevät ihon pehmeämmäksi ja kirkkaammaksi. Merilevä antaa raikkaan meren tuoksun ja häivähdyksen metsässä kasvavista kukista. Hinta on 5,50 €.

8 varastossa

Kuvaus

Aasimaito on yksi hienoimmista kosmetiikassa käytetyistä ainesosista. Se on harvinainen ainesosa, jolla on monia terapeuttisia ominaisuuksia, jotka on tunnustettu jo antiikin ajoista lähtien. Luomu aasinmaito, jota tuotteissa käytetään tulee nimetyltä luomumaatilalta Provencesta. Tässä duo-saippuassa on kolme eri vaikusta: Aasinmaito kosteuttaa ihoa. Kuorivat aineosaset puhdistavat huokoset ja tekevät ihon pehmeämmäksi ja kirkkaammaksi. Merilevä antaa raikkaan meren tuoksun ja häivähdyksen metsässä kasvavista kukista.

Lisätiedot

Paino 0.125 kg

1 arvio tuotteelle Aasinmaitosaippua luomu aasinmaidosta merilevä 125 G

  1. Mari

    Tämä hennostI kuoriva aasinmaitosaippua tekee ihosta ihanan pehmeän. Iho ei kuivu eikä kiristä pesun jälkeen. Miellyttävä, ei liian voimakas tuoksu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme