Aasinmaitosaippua luomu aasinmaidosta merilevä 125 G

(1 tuotearvio)

7,50 

Aasimaito on yksi hienoimmista kosmetiikassa käytetyistä ainesosista. Se on harvinainen ainesosa, jolla on monia terapeuttisia ominaisuuksia, jotka on tunnustettu jo antiikin ajoista lähtien. Luomu aasinmaito, jota tuotteissa käytetään tulee nimetyltä luomumaatilalta Provencesta. Tässä duo-saippuassa on kolme eri vaikusta: Aasinmaito kosteuttaa ihoa. Kuorivat aineosaset puhdistavat huokoset ja tekevät ihon pehmeämmäksi ja kirkkaammaksi. Merilevä antaa raikkaan meren tuoksun ja häivähdyksen metsässä kasvavista kukista. Hinta on 5,50 €.

8 varastossa

Kuvaus

BESTSELLER/Aasinmaitosaipuat ovat Villa Sofia bestseller tuotteita. Kun kerran kokeilet, on vaikea palata entiseen saippuaan.

Aasimaitosaippua on saippuoiden aatelia. Se on harvinainen ainesosa, jolla on monia hyviä ja terapeuttisia ominaisuuksia, jotka on tunnettu jo antiikin ajoista lähtien. Kleopatran kauneuden salaisuus kerrottiin olevan aasinmaitokylvyt.  Aasimaito, jota valmistuksessa käytetään, tulee lounais-Ranskasta luomutilalta. Se sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja mineraaleja. Se kiinteyttää, uudistaa ja korjaa vaurioitunutta, väsynyttä tai ärtynyttä ihoa. Aasinmaito on erittäin hellävaraista eikä kuivata ihoa. Saippuan tuoksu on peräisin Grassen kaupungista, jossa sijaitsee Ranskan hajuvesiteollisuuden pääkaupunki. Tässä saippuassa on kolme eri vaikusta: Aasinmaito kosteuttaa ihoa. Kuorivat aineosaset puhdistavat huokoset ja tekevät ihon pehmeämmäksi ja kirkkaammaksi. Merilevä antaa raikkaan meren tuoksun ja häivähdyksen metsässä kasvavista kukista.

Lisätiedot

Paino 0.125 kg

1 arvio tuotteelle Aasinmaitosaippua luomu aasinmaidosta merilevä 125 G

  1. Mari

    Tämä hennostI kuoriva aasinmaitosaippua tekee ihosta ihanan pehmeän. Iho ei kuivu eikä kiristä pesun jälkeen. Miellyttävä, ei liian voimakas tuoksu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme