MARSEILLE PYYKINPESUAINE 1 L

16,50 

Kuvaus

 

Pyykinpesuaine on valmistettu perinteisesti padassa keittämällä. Pesuaine on ympäristöystävällinen ja biohajoava 95 %. Tämä tuote suojelee ympäristöä ja pesukonetta. Pesuaineiden jäämät kulkeutuvat ihosi kautta elimistöösi. Varsinkin herkkäihoiset ja lapset kärsivät voimakkaiden synteettisten pesuaineiden jäämistä.

Pesuaine pesee hellävaraisesti värillisen ja valkoisen pyykin. Voit käyttää sitä sekä kone- että käsipyykissä. Pesuaine poistaa hajuja vaatteista ja säilyttää vaatteiden värit. Voit pestä pyykin 30-95 asteessa. Tuote sopii kaikelle pyykille (myös villalle ja silkille). Pesee pyykit todella puhtaaksi ja tarvitset pesuainetta vain pienen määrän. Tuotteessa on käytetty hajusteena eteeristä laventeliöljyä, joka antaa hienostuneen, puhtaan tuoksun pyykillesi.

Esipese pyykin tahrat ennen pesua tahrasaippualla, joka poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti vaikeimmatkin tahrat. Voit tilata tahrasaippuan tästä: www.villasofia.fi/kauppa/tahrasaippua/

Ekologisen huuhteluaineen voit tehdä itse sekoittamalla etikkaa, vettä ja eteeristä laventeliöljyä pulloon (tee mielellään lasiseen pulloon). Ohje: 1 dl vettä, 4 dl etikkaa ja 10-20 tippaa eteeristä laventeliöljyä.

Tämä huuhteluaine poistaa sähköisyyden, hajuja vaatteista, kirkastaa värejä, poistaa kellastumista ja on antiseptinen. Tämä huuhteluaine hoitaa myös pesukonettasi.Voit tilata eteerisen laventeliöljyn tästä:www.villasofia.fi/kauppa/eteerinen-oljy-laventeli-50-ml/

Lisätiedot

Merkki

La Maison du Savon de Marseille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MARSEILLE PYYKINPESUAINE 1 L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme