Arganöljysaippua Mojito 100 G

6,00 

MOJITO LUOMU ARGANÖLJYSAIPPUA 100 G

Raikkaan värisessä ja tuoksuisessa Mojito arganöljysaippuassa on käytetty luonnonmukaisia valmistusaineita. Arganöljy on antioksidantti, joka auttaa estämään ihon kuivumista. Se ravitsee ihoa, kosteuttaa, pehmentää ja palauttaa ihon joustavuutta. Sen kevyt kermainen vaahto ja herkkä tuoksu virkistää ja hoitaa samanaikaisesti. Tuoksussa on sitruunaa ja minttua ja hedelmäinen häivähdys. Saippuassa on myös kuorivia ainesosasia, jotka hangatessa poistavat kuollutta solukkoa ihon pinnalta ja kirkastavat ihoa.

Varasto loppu

Kuvaus

Ranskasta löytyvät laadukkaat perinteisen saippuan raaka-aineet ja pitkät perinteet saippuanvalmistuksessa. Provencesessa sijaitsee hajuvesin pääkaupunki Grasse, josta tuoksut tulevat La Maison de Savon de Marseillen saippuoihin. La Maison de Savon de Marseille on yhdistänyt saippuanvalmistuksen ja hajuvesivalmistuksen osaamisen ja lopputuloksena ovat upeat tuoksusaippuat, jotka ovat kuuluisia jo Ranskan ulkopuolellakin.

Saippua on 100% vegaaninen ja rikastettu luomu arganöljyllä. Arganöljy ravitsee, kosteuttaa sekä palauttaa ihon joustavuuden sekä pehmeyden.

Hemmottele itseäsi hyvällä tuoksulla ja saippuan kermaisella, kevyellä vaahdolla. Saippuassa on neutraali pH ja se sopii kaikille ihotyypeille. Saippua puhdistaa yhtä aikaa tehokkaasti ja hellästi sekä jättää hienovaraisen tuoksun ihollesi.

Tuoksussa on sitruunaa ja minttua ja hedelmäinen häivähdys. Saippuassa on myös kuorivia ainesosasia, jotka hangatessa poistavat kuollutta solukkoa ihon pinnalta ja kirkastavat ihoa.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arganöljysaippua Mojito 100 G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme