MOROCCO PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA

189,00 

PUSSILAKANASETTI MOROCCO

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja vaaleanharmaa marokkolainen kuvio valkoisilla ääriviivoilla.

1 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas Morocco pussilakana ja tyynyliina 2 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja vaaleanharmaa marokkolainen kuvio valkoisilla ääriviivoilla.Tuotetta tulossa joulukuun alkupäivinä.

Kahden hengen pussilakana 220×240 cm+2 tyynyliinaa 50×60 cm 179 €.

 Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa tai ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Tilaa kangasmalli nähtäväksi, ota yhteyttä: info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta: http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MOROCCO PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme