Musliinikestovanulaput 7 kpl harmaa

(1 tuotearvio)

10,90 

9 varastossa

Kuvaus

Musliini-kestovanulappu on kaksipuoleinen ja sopii kaikille ihotypeille ja kaikille ihoalueille. Toinen puoli on pehmeätä, mutta kevyesti kuorivaa musliinia ja toinen puoli unelman pehmeä ja hellävarainen myös herkille ihoalueille; voit huoletta poistaa myös silmämeikin.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa (ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia). Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa, max. 60 asteessa. Suosittelemme käyttämään pesupussia https://www.villasofia.fi/?s=pesu%2Fs%C3%A4ilytyspussi&post_type=product

Kestovanulaput puhdistavat meikittömän ihon jopa pelkällä vedellä, mutta sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot, -voiteet, -geelit tai -saippuat sekä miselli-puhdistusvedet.

MATERIAALI: Musliini-puoli: 100 % puuvilla, Öko-Tex. Pehmo-puoli: GOTS-luomusertifioitu 100 % puuvilla.

HOITO: Konepesu pesupussissa max. 60 °C. Kuivaus ripustetussa pesupussissa tai kuivausrummussa. Ommeltu Suomessa. Osta myös pesu/säilytyspussi vanulapuille

1 arvio tuotteelle Musliinikestovanulaput 7 kpl harmaa

  1. Ritu

    Olen jo kokeillut paria erilaista kestovanulappua, mutta tämä tuntuu ehdottomasti parhaalta. Toinen puoli on kevyesti kuoriva ja toinen puoli on pehmeä kuten pumpulilappu. Kestovanulappu on suhteellisen ohut, helppokäyttöinen ja nopeasti kuivuva.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme