Premium kestovanulappu HELLÄ 5 kpl

18,90 

Ylellinen ja helppokäyttöinen kestovanulappu 100 % GOTS luomupuuvillasta. Ihon puhdistukseen ja hoitoon. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille.

Kuvaus

Ylellinen ja helppokäyttöinen kestovanulappu 100 % GOTS luomupuuvillasta. Ihon puhdistukseen ja hoitoon. Ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille.
Premium kestovanulappuja on kaksi versiota eri ihotyypeille: Hellä ja Teho. Teho on näistä kahdesta hieman kuorivampi, mutta kuitenkin iholle hellävarainen. Herkälle, kuivalle, ohuelle tai couperoottiselle iholle suosittelemme Premium Hellää, joka on pehmeämpi.

Premium-kestovanulappu on kaksipuoleinen (pörröinen ja sileä) ja siinä on ”otenauha” jonka avulla lapun käyttö on erinomaisen näppärää ja ketterää. Otenauhan voi kääntää puolelta toiselle ja sen avulla voi myös merkitä muistiin käytetyn puolen, mikäli puhdistaa aamulla toisella ja illalla toisella puolella.

Kestovanulaput sopivat hyvin kumppaniksi erilaisille puhdistustuotteille kuten puhdistusmaidot, -voiteet, -geelit tai -saippuat sekä miselli-puhdistusvedet. Pörröinen puoli puhdistaa tehokkaammin ja sileä sopii kevyempään puhdistamiseen ja kasvovesien levittämiseen. Kestovanulapuilla saat poistettua myös silmämeikin ilman turhaa hankausta ja venytystä ja Premium-kestovanulappu on hellävarainen myös herkälle silmänympärysiholle. Vältäthän kuitenkin hankaamista herkillä ihoalueilla.

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa (ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia). Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa. Suositeltu pesulämpötila on 60 asteessa, jotta rasvat ja meikkien pigmentit puhdistuvat pois ja laput pysyvät hygieenisinä.

100 % GOTS-sertifoitu luomupuuvilla. Konepesu pesupussissa max. 60 °C, rumpukuivausta ei suositella. Kuivaus onnistuu kätevimmin pesupussissa ilmavasti ripustettuna. Valmistettu Suomessa. Halkaisija n 8,5 cm.

Pese ennen käyttöönottoa. Kangaskuitujen avautuminen vaatii useamman pesun, joten malttia – ominaisuudet paranevat käytön myötä. Premium-kestovanulaput säilyttävät pehmeytensä, mutta imukyky ja pörröisyys lisääntyvät. Kutistuu hieman pesussa. Otenauha saattaa kutistua kireämmäksi, mutta se ei haittaa käyttöä – päinvastoin se parantaa otetta lapusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Premium kestovanulappu HELLÄ 5 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme