PUHDISTAVA SPRAY, JOKA POISTAA HAJUT JA DESIFIOI HUONEILMAA 100 ML

(3 tuotearviota)

19,90 

Puhdistava spray sisältää 25 eteeristä öljyä. Käytä sprayta huoneilmaan puhdistamaan ilmaa hengittääksesi puhtaampaa ilmaa ja vahvistaaksesi luonnollista puolustuskykyäsi. Puhdistava spray puhdistaa ilmaa, poistaa mikrobeja ja punkkeja ja samalla poistaa epämiellyttäviä hajuja. Sopii hyvin esim. wc tiloihin poistamaan hajun ja mikrobeja. Tuote on erittäin riittoisa. Painallus vähentää tuotetta todella vähän ja esim. wc:ssä tuote kestää todella pitkään ja tulee edulliseksi.

 

 

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

Puhdistava spray sisältää 25 eteeristä öljyä. Puhdista spraylla huoneilmaa. Näin hengität puhtaampaa ilmaa ja vahvistat luonnollista puolustuskykyäsi. Puhdistava spray puhdistaa ilmaa, poistaa mikrobeja ja punkkeja ja samalla suihke poistaa epämiellyttäviä hajuja. Sopii hyvin esim. wc:n raikastamiseen.  Tässä tuotteessa on käytetty vain luonnon raaka-aineita, et siis kuormita kehoasi tai ympäristöä haitallisilla kemikaaleilla.

Käyttöohje:

Käytä 1 painallus wc:n raikastamiseen (iso tila vaatii 2-6 painallusta). Normaali wc-raikaste sisältää ison määrän haitallisia kemikaaleja, jotka joutuvat hengittäessä suoraan kehoon. Tässä mukana vain luonnollisia aineosasia. Voit toistaa käsittelyn 2-3 kertaa päivässä, kannattaa odottaa kuitenkin 2 tuntia edellisen käytön jälkeen. Pullo on riittoisa, painalluksessa häviää vain vähän nestettä.

Sumuta poispäin itsestäsi.

Pakkauksen koko on 100 m.

Hävitä pakkaus ohjeiden mukaan. Ohjeet löytyvät täältä:

www.teknokemia.fi/fin/kosmetiikka/kosmetiikan_puheenaiheita/kosmetiikan_ja_kosmetiikkapakkausten_havittaminen/

 

Lisätiedot

Merkki

La Maison du Savon de Marseille

3 arviota tuotteelle PUHDISTAVA SPRAY, JOKA POISTAA HAJUT JA DESIFIOI HUONEILMAA 100 ML

  1. Marko

    Ostinpa kokeeksi vessaan ilmanraikastajaksi, kun yritän vältellä kemikaaleja kotonani. Spray yllätti todella, 1-2 suihkausta riittää, ja ilma on todella raikas ja miellyttävän tuoksuinen pitkään. Ensn tuo hinta vähän arvelutti, mutta kuukauden käytön jälkeen pullo on lähes täynnä, eli on todella riittoisa.

  2. Soili (varmistettu kirjoittaja)

    Ihan täydellinen tuote! Käytämme saniteettitiloissa ja silloin tällöin mm. eteisessä. Huumaavan, raikkaan, miellyttävän, eteerisen ja luonnollisen tuoksuinen. Tämän sprayn hengittäminenkin tuntuu ihanalta, koska on eteerisistä öljyistä valmistettu. Yhden suihkauksen hinta jää todella pieneksi ja meillä on sitä päivittäin käytössä useita kertoja (lapsiperhe), yhdestä pullosta on nyt riittänyt yli puoleksi vuodeksi ja pullo on vielä noin puolillaan. Metallinen pullo on kätevä säilyttää, ei ole särkymisvaaraa. En enää edes harkitse kemiallisia hajunpoistajia, raikastimia yms, kun löysin tämän tuotteen. Suosittelen kokeilemaan! 🙂

  3. Lötjönen Kirsi

    Tämä on uskomattoman hyvä tuote; pieni suihkaus ja tuulikaappi tuoksuu raikkaalta. Suosittelen tätä lämipimästi!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme