Aasinmaitosaippua luomu aasimaidosta ja arganöljystä 125 G

7,50 

Kaunis syvä vihreä sävy. Tuoksu on maltillinen ja miellyttävä. Tämä vähän sitruunainen tuoksu, jossa on häivähdys laventenlia, korianteria ja patchoulin sydäntä. Taustalla vaniljan ja myskin tuoksuja.

Kuvaus

BESTSELLER/Aasinmaitosaipuat ovat Villa Sofia bestseller tuotteita. Kun kerran kokeilet, on vaikea palata entiseen saippuaan.

Aasimaitosaippua on saippuoiden aatelia. Se on harvinainen ainesosa, jolla on monia hyviä ja terapeuttisia ominaisuuksia, jotka on tunnettu jo antiikin ajoista lähtien. Kleopatran kauneuden salaisuus kerrottiin olevan aasinmaitokylvyt.  Aasimaito, jota valmistuksessa käytetään, tulee lounais-Ranskasta luomutilalta. Se sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja mineraaleja. Se kiinteyttää, uudistaa ja korjaa vaurioitunutta, väsynyttä tai ärtynyttä ihoa. Aasinmaito on erittäin hellävaraista eikä kuivata ihoa. Saippuan tuoksu on peräisin Grassen kaupungista, jossa sijaitsee Ranskan hajuvesiteollisuuden pääkaupunki. Kaunis syvä vihreä sävy. Tuoksu on maltillinen ja miellyttävä. Tämä vähän sitruunainen tuoksu, jossa on häivähdys laventenlia, korianteria ja patchoulin sydäntä. Taustalla vaniljan ja myskin tuoksuja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aasinmaitosaippua luomu aasimaidosta ja arganöljystä 125 G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme