Aasinmaitosaippua luomu aasinmaidosta viikuna 125 G

7,50 

Tässä saippuassa yhdistyvät aasinmaito, viikuna ja oliivipuun lehdet kuorivina ainesosina. Tuoksussa yhdistyy vähän kukkaistuoksua ja mukana santeli- ja seetripuun tuoksua.

Kuvaus

BESTSELLER/Aasinmaitosaipuat ovat Villa Sofia bestseller tuotteita. Kun kerran kokeilet, on vaikea palata entiseen saippuaan.

Aasimaitosaippua on saippuoiden aatelia. Se on harvinainen ainesosa, jolla on monia hyviä ja terapeuttisia ominaisuuksia, jotka on tunnettu jo antiikin ajoista lähtien. Kleopatran kauneuden salaisuus kerrottiin olevan aasinmaitokylvyt.  Aasimaito, jota valmistuksessa käytetään, tulee lounais-Ranskasta luomutilalta. Se sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja mineraaleja. Se kiinteyttää, uudistaa ja korjaa vaurioitunutta, väsynyttä tai ärtynyttä ihoa. Aasinmaito on erittäin hellävaraista eikä kuivata ihoa. Saippuan tuoksu on peräisin Grassen kaupungista, jossa sijaitsee Ranskan hajuvesiteollisuuden pääkaupunki. Tässä saippuassa yhdistyvät aasinmaito, viikuna ja oliivipuun lehdet kuorivina ainesosina. Tuoksussa yhdistyy vähän kukkaistuoksua ja mukana santeli- ja seetripuun tuoksua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aasinmaitosaippua luomu aasinmaidosta viikuna 125 G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme