Siivoussaippua Moroccan Mint 130 g Candle Light Story

14,95 

Kuvaus

Kotimaisella kookosrasvapohjaisella siivoussaippualla puhdistat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti, aina keittiöstä kylpyhuoneeseen. Hiero kostutettua siivousliinaa tai -sientä kevyesti saippuan pintaan, vaahdota ja puhdista pinnat. Ihanteellinen esimerkiksi keraamisille liesitasoille, hanoille, kromi- ja rosteripinnoille, koska saippua ei jätä raitoja pintoihin. Puhdistaa tehokkaasti pinttyneen lian sekä rasvalian. Voidaan myös hieroa vaatteille suoraan tahroihin ja antaa vaikuttaa hetki ennen konepesua. Siivoussaippua soveltuu myös käytettäväksi kodin ulkopuolella, mm. paljun pesuun, puutarhakalusteille, mattopyykille ja harrastusvälineille. Voidaan myös raastaa 1-2 teelusikallista siivoussaippuaa ja liottaa lämpimään veteen n.250 ml ja käyttää siivoussuihkeena. Erittäin riittoisa, luonnollinen ja tehokas puhdistaja.

Puhdistuskohteita mm. :
-teräs
-keraaminen taso
-lavuaarit
-wc-pönttö
-hanat
-lasi
-hopea
-kupari
-ikkunat
-peilit
-kaakelit
-puupinnat
-astiat
-auto
-ulkohuonekalut

Miten siivoussaippua eroaa tavallisesta iholle tarkoitetusta saippuasta?

Iholle tarkoitettuihin saippuoihin jää ylirasvoituksen ansiosta saippuoimatonta rasvaa, mikä tekee niistä hellävaraisia ja hoitavia iholle. Siivoussaippuaa ei ylirasvoiteta, vaan kaikki rasva saippuoituu lipeän* kanssa tehden siitä riittoisan, kovan ja erittäin tehokkaan puhdistussaippuan. Siksi siivoussaippuaa ei suositella käytettäväksi ihon puhdistukseen. Siivoussaippua ei kuitenkaan ole iholle ja hengitettynä haitallista, kuten useat voimakkaita kemikaaleja sisältävät puhdistusaineet.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), mentha piperita (piparmintun eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

1 arvio tuotteelle Siivoussaippua Moroccan Mint 130 g Candle Light Story

  1. Susanna

    Tämä on aivan paras. Ei tuoksu miltään ja olen raastanut tätä kuumaan veteen ja laittanut suihkepulloon. En mitään muuta enää käytäkään kuin tätä. Mikä kaikkein parasta eli tämä puhdistaa paremmin kuin mikään käyttämäni yleispuhdistusaine.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme