Ale!

Silitysvesi 1000 ml Linen

12,95 

Kuvaus

Silitysvettä voi käyttää apuna silitysraudan kanssa suihkuttamalla liinavettä suoraan tekstiilin tai vaihtoehtoisesti lisäämällä sitä höyrysilitysraudan säiliöön. Silitysvesi auttaa tekstiilin suorenemisessa ja jättää kankaalle miellyttävän raikkaan tuoksun. Silittäminen tuntuu mukavalta työltä, kun ihana tuoksu tulee silittäessä koko tilaan. Voit itse pullottaa tuotteen suihkepulloon. Tämä on edullinen täyttöpakkaus.

Silitysveden tuoksussa  erottuu puiden kuten kuusen ja sypressi, kevyt ja herkkä tuoksu, joka sekoittuu salviaan,ylangiin ja basilikaan. Huonetuoksun pohjalla tuoksuu myös patschuli. Tässä tuoksussa ns. puhtaan pyykin raikas tuoksu, joka antaa kotoisen olon.

Jos haluat vaatteelle nopean pikasuoristuksen, voit suihkuttaa liinavettä kankaalle, räpsäyttää muutaman kerran ja nauttia huomattavasti siistimmästä, raikkaammasta ja rypyttömämmästä tekstiilistä. Sopii erinomaisesti myös esim. monille neuleille, joita ei pestä niin usein. Voit laittaa silitysveden suihkepulloon ja käyttää sitä suoraan kankaalle siitä.

Valmistettu Italiassa ja pakattu muovipulloon. 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silitysvesi 1000 ml Linen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme