FAMO Töyhtöhyypiö shampoo Famo 80 g

14,95 

3 varastossa

Kuvaus

Töyhtöhyypiö edistää elinvoimaa eli jos haluat pitkät ja vahvat, tuuheat hiukset. Shampoopala sopii myös henkilöille, joilla hiukset ovat jostain syystä ohentuneet ja tarvitsevat ravinteikkaan shampoon auttamaan hiuksia vahventumaan.

Töyhtöhyypiö sisältää amlaa (intialainen karviaismarja), jonka rasvahapot vahvistavat hiusta, vilkastuttavat päänahan verenkiertoa sekä vahvistavat hiustenkasvua ja auttavat päänahan kuivuuteen ja ärtyneisyyteen. Myös töyhtöhyypiön sisältämä multani mitti vilkastuttaa päänahan verenkiertoa. Hyvin toimiva päänahan verenkierto edesauttaa hiusten kasvua ja vahvistumista ja vähentää hiusten ennenaikaista lähtöä. Mineraalirikas multani mitti hoitaa myös päänahkaa sopien sekä kuivan että rasvoittuvuudesta kärsivän päänahan hoitoon, koska se tasoittaa päänahan talineritystä.

Töyhtöhyypiön sisältämää shikakaita on Intiassa käytetty hiustenhoitoon jo satoja vuosia. Shikakai-puun palot, lehdet ja kuori ovat rikas A-, C-, D-, E- vitamiinilähde. Shikakai edistää hiustenkasvua, antaa elinvoimaa ja kiiltoa hiuksille. Shikakai ehkäisee hilsettä ja hiustenlähtöä sekä ehkäisee harmaita hiuksia.

Shampoopala sisältää myös Aritha-nimistä yrttiä joka on luonnosta löytyvää ”shampoota”.Se hillitsee hiusten rasvoittumista, nuorentaa hiuspohjaa ja edistää hiusten kasvua.

Hibiscus on yksi tunnetuimmista yrtteistä hiuskasvun edistämiseksi. Hibiscus-kukat ja -lehdet vähentävät hiusten ennen aikaista putoamista. Hibiscuskukkien luonnossa esiintyvät aminohapot toimittavat hiuksille ravintoaineita jotka auttavat hiuskasvun edistämisessä. Nämä aminohapot tuottavat erityisen tyyppisen rakenneproteiinin, nimeltään keratiini, joka on hiusten rakennusosa. Keratiini sitoo hiuksia ja tekee niistä vähemmän alttiita murtumiselle. Shampoopalaan ei ole lisätty tuoksua.

Saippuaton ja täysin tahmaamaton palashampoo. Sopii luonnonystävän curly girl-metodiin. Famo shampoopalat ja hoitoainepalat tehdään käsityönä Tuusulassa. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut suunnitella tuotteita sellaisille henkilöille, joille aiemmin ei ole shampoopalat sopineet. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteet on pakattu pahvilaatikkoon. Palamuodossa et kanna turhaa vettä kotiin ja hiilijalanjälkesikin on pienempi, sillä tuotteet mahtuvat pieneen tilaan kuljetettaessa. Shampoopala on pienestä koostaan huolimatta erittäin riittoisa ja tulee edulliseksi käyttää.

Tilaa lisäksi luffa saippualusta, jonka päällä palashampoo tai saippua kuivuu nopeasti ja kestää kauemmin. https://www.villasofia.fi/tuote/luffa-saippua-alusta/

Palashampoo on myös helppo kuljettaa matkalla, sillä saat laittaa tuotteet käsimatkatavaroihin suoraan. Myymme myös vahakankaasta tehtyä matkapussia, johon mahtuu sekä shampoo, että hoitoainepala:

https://www.villasofia.fi/?s=matkapussi&post_type=product

Famon tuoteperhe on saavuttanut asiakkaidemme ehdottoman luottamuksen.

Käyttöohje: Koska töyhtöhyypiössä on suuri määrä yrttejä, vaatii se alleen hieman enemmän vettä. Vaahdotus kannattaa tehdä suihkun alla. Kun pala alkaa vaahdota, voit lopun vaahdotuksen tehdä normaaliin tapaan.

Inci: Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), Solum Fullonum (Fuller´s Earth), Emblica Officinalis (Amla), Sapindus Laurifolia (Aritha) fruit powder, Hibiscus sabdariffa (Hibiscus) flowers, Acacia Concinna (Shikakai) fruit powder, coffea arabice seed oil, Hydrolized Wheat Protein.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAMO Töyhtöhyypiö shampoo Famo 80 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme