TREE OF LIFE VALKOINEN PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA

(1 tuotearvio)

189,00 

PUSSILAKANASETTI TREE OF LIFE VALKOINEN

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja valkoisella pohjalla valkoinen kuvio.Kuvio on sama kuin tree of life natural, mutta valkoisessa se näy kovin hyvin kuvattua.

 

3 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas tree of life valkoinen pussilakana ja tyynyliina 2 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja valkoisella pohjalla valkoinen kuvio.

Kahden hengen pussilakana 220×240 cm.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa tai ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa kangasmalli nähtäväksesi; ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Tree of life pussilakanasetti on esitelty suositussa sisustusblogissa pellavaa ja pastellia. Ohessa linkki artikkeliin: http://www.pellavaajapastellia.fi/vinkkeja-vuodevaatteiden-valintaan/

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta: http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Merkki

1 arvio tuotteelle TREE OF LIFE VALKOINEN PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA

  1. Annika

    Uskomattoman kaunis ja ihanan tuntuinen pussilakanasetti, joka antaa ylellisyyden tuntua makuuhuoneeseen! Suosittelen 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme