TREE OF LIFE VALKOINEN PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

139,00 

PUSSILAKANASETTI TREE OF LIFE VALKOINEN

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja valkoisella pohjalla valkoinen kuvio.

26 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas tree of life valkoinen pussilakana ja tyynyliina 1 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja valkoisella pohjalla valkoinen kuvio. Kuvio on sama kuin tree of life naturel, mutta valkoinen kuvio on vaikea kuvattava, joten sen näy hyvin kuvasta. Koko pússilakana 150×210 cm ja tyynyliina 50×60 cm. Tyynyliinassa on tereet.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa tai ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa kangasmalli nähtäväksesi; ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Valkoinen tree of life pussilakana on esitelty suositussa blogissa pellavaa ja pastellia. Ohessa linkki artikkeliin: http://www.pellavaajapastellia.fi/vinkkeja-vuodevaatteiden-valintaan/

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta: http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Merkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TREE OF LIFE VALKOINEN PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme