VALKOINEN MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 120×200 CM

(1 tuotearvio)

74,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA VALKOINEN 120 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Valkoinen aluslakana sopii kaikkiin pussilakanoihin. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita. Voit tilata lisäksi myös valkoisia tyynyliinoja kappaleittain.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas valkoinen muotoonommeltu aluslakana 120 cm. Egyptiläisestä siliävyyskäsitellystä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää aluslakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Valkoinen aluslakana sopii kaikkiin pussilakanoihin.  Kysy myös erikoismittaisia lakanoita. Voit tilata lisäksi myös valkoisia tyynyliinoja kappaleittain.

Lisää tietoa kankaasta jne. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

1 arvio tuotteelle VALKOINEN MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 120×200 CM

  1. Tuija

    Aivan ihania laadukkaita lakanoita. Tilasin näitä eri kokoisia ja tyytyväinen olen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme