Out of Stock

Valkoinen muotoonommeltu aluslakana 140X200 CM

(1 tuotearvio)

84,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA VALKOINEN 140 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas valkoinen muotoonommeltu aluslakana 140 cm. Kammatusta pitkäkuituisesta egyptiläisestä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää lakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Kankaan tiheys on nyt vielä suurempi kuin aikaisemmin eli 300 TC. Jos sopivaa ei ole verkkokaupassa, ota yhteyttä: info@villasofia.fi. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Lisää tietoa lakanoista jne. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

1 arvio tuotteelle Valkoinen muotoonommeltu aluslakana 140X200 CM

  1. Tiina

    Laadukas kangas. Kuivausrummusta voi laittaa suoraan sänkyyn ja on sileä. Pysyy hyvin paikoillaan ja on helppo laittaa petauspatjaan. Tavalliset aluslakanat ovat kaapissa nyt pysyvästi, sillä on paljon helpompi laittaa muotoonommeltu lakana suoraan kuivausrummusta takaisin sänkyyn. Tämä koko on vierashuoneessa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme