Ale!

VALKOINEN MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 90×200 CM

72,00  59,00 

MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA VALKOINEN 90 cm

Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Ei enää lakanoiden oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten. Voit tilata kaikkiin pussilakanoihin sopivat koot ja värit. Jos sopivaa ei ole juuri nyt verkkokaupasta, ota yhteyttä. Tilaan Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Varasto loppu

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas valkoinen muotoonommeltu aluslakana 90 cm. Egyptiläisestä, siliävyyskäsitellystä puuvillasta valmistettu muotoonommeltu aluslakana on mitoitettu laitettavaksi petauspatjaan. Ei enää aluslakanan oikomista aamulla. Lakana pysyy paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten.  Jos tuote on loppu verkkokaupasta, ota yhteyttä: info@villasofia.fi. Tilaamme Sinulle oikeanlaisen seuraavan tilaukseni yhteydessä. Kysy myös erikoismittaisia lakanoita.

Lisää tietoa kankaasta jne. : http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakana

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Näin viikkaat muotoonommellun lakanan kaappiisi:

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VALKOINEN MUOTOONOMMELTU ALUSLAKANA 90×200 CM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme