Out of Stock

VERSAILLES HELMENHARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

(1 tuotearvio)

139,00 

PUSSILAKANASETTI VERSAILLES HELMENHARMAA

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanan alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja upea helmenharmaa  väri.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas Versailles helmenharmaa pussilakana ja tyynyliina 1 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, kankaassa on siliävyyskäsittely. Pussilakanan alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja upea helmenharmaa  väri, kuvio on valkoinen. Kangas on paljon kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Tässä klassisessa ja tyylikkäässä värissä tulee erityisen hyvin esiin hienostunut silkkimäinen kiilto kankaassa. Sävy on todella kaunis helmenharmaansävy, joka ei sinisen sävyinen.

Yhden hengen pussilakana 150X210 cm+tyynyliina 50X60 cm.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Helmenharmaa aluslakana on samaa sävyä pussilakanan kanssa. Voit tilata ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja.

Tilaa kangasmalli nähtäväksesi; ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta:

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Sängynpääty: http://www.pispan.fi/sangynpaadyt

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Väri

Helmenharmaa

1 arvio tuotteelle VERSAILLES HELMENHARMAA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

  1. Milja

    Ostin kaksi näitä kauniita pussilakanasettejä kahdelle. Ihana, hienostunut helmenharmaa väri. Hillitty kuviointi sopii näin modernimpaankin makuun. Kerran olen jo pessyt, silitystä eivät kuivumisen jälkeen kaivanneet. Positiivista oli pussilakanan jalkopäässä oleva vetoketju. Pehmeää, ylellisen tuntuista kangasta. Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme