Out of Stock

VERSAILLES HELMENHARMAA PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA

(1 tuotearvio)

189,00 

PUSSILAKANASETTI VERSAILLES HELMENHARMAA

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja upea helmenharmaa  väri.

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laadukas Versailles helmenharmaa pussilakana ja tyynyliina 2 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, kankaassa on siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja upea helmenharmaa  väri. Kangas on paljon kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. Tässä klassisessa ja tyylikkäässä värissä tulee erityisen hyvin esiin hienostunut silkkimäinen kiilto kankaassa. Sävy on todella kaunis helmenharmaansävy, joka ei sinisen sävyinen. Pussilakanan koko on 220 x 240 cm ja 2 tyynyliinaa 50 x 60 cm.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa tai ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja. Tilaa kangasmalli nähtäväksesi; ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta:

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Merkki
Väri

Helmenharmaa

1 arvio tuotteelle VERSAILLES HELMENHARMAA PUSSILAKANA 2-HENGEN JA 2 TYYNYLIINAA

  1. Tiina

    Todella upea ja hehkuva väri, joka loistaa luonnonvalossa tyylikkyyttä. Olen ollut erittäin tyytyväinen laatuun. Helppohoitoinen ja todella tyylikäs kuosi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme