Yritys

Yrityksestä

Mikä Villa Sofia Living?

Villa Sofia Living on suomalainen perheyhtiö.
Toimintamme keskeisiä arvoja ovat erinomainen laatu, hyvä hinta-laatusuhde sekä joustava ja ystävällinen asiakaspalvelu.

Toimintamme kattaa seuraavat alueet:

Laadukkaan kosmetiikan ja sisustustavaroiden maahantuonti ja myynti

Mitä me tarjoamme

Kosmetiikka

Tarjoamme valikoiman erilaisia laadukkaita luonnon kosmetiikan tuotteita.

Kodintekstiilit

Vuodevaatteet, sisustustyynyt, verhot, matot ja pyyhkeet.

Villa Sofia Living

Yrityksen synty

Yritys syntyi oman tarpeen pohjalta. Kyllästyin siihen, että lakanoiden laatu oli niin huono. Yritin ostaa laadukkaita tuotteita, mutta lakanat eivät näyttäneet edes uutena kauniilta pesun jälkeen. Lisäksi lakanoiden kestävyys oli suorastaan huonolla tasolla.

Perehdyin kankaisiin ja niiden laatueroihin ja päätin tarjota kaikille mahdollisuuden ostaa vuodevaatteita hyvällä hinta-laatusuhteella. Olen myös pyrkinyt antamaan tietoa, miten mitata kankaan ja vuodevaatteiden laatua. Kokemukseni mukaan suurimmalla osalla kuluttajista ei ole tietoa, mihin seikkoihin tulisi kiinnittää huomiota. Olin aiemmin yksi näistä tietämättömistä kuluttajista.

Myös sukkapidikkeet hankittiin, sillä olimme saaneet paketin sukkapidikkeitä lahjaksi. Ihastuimme kovasti tuotteeseen, sillä aiemmin neljän eri henkilön mustien sukkien parien etsiminen vei 90 % pyykin käsittelyajasta. Puhtaat pyykit seisoivat puhtaanpyykin korissa aina turhan pitkään, sillä siirsin jatkuvasti pyykin käsittelyä. Nykyisin kaikilla perheenjäsenillä on värikoodi sukkapidikkeissä, josta tiedän suoraan kenen sukat ovat kyseessä. Jokainen perheenjäsen on oppinut laittamaan sukat suoraan pyykkikoriin sukkapidikkeellä, sillä yksittäiset sukat eivät pääse pyykkikoneeseen.

Tuotteista ja toiminnasta

Kaikki maahantuomamme tuotteet ovat tarkoin valittu ja testattu ennen myyntiin ottamista. Laatu ja tyylikkyys ovat meille sydämenasia.

Liittymällä postituslistallemme saat tiedot uutuuksista ja tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt ajantasalla jatkuvasti laajenevasta valikoimastamme. Verkkokaupan puolelta kannattaa myös aina tarkistaa viimeisimmät uutuudet.

Otamme aina mieluusti vastaan asiakkaiden toiveet myyntiin otettavista tuotteista, eli ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on tuote-ehdotuksia! Tutkimme markkinatilanteen ja tarjonnan, ja saatat hyvinkin saada haluamasi tuotteen myyntiin kauttamme.