Toimitusehdot & Maksuehdot


Toimitusehdot

Toimitus maksaa Suomessa 5,90 €, lukuunottamatta isokokoisia lähetyksiä, kuten huonekaluja. Lähetämme tilaukset yleensä 1-2 vrk kuluessa tilauksesta.

Joskus poikkeuksellisesti esim. sairaustapauksen vuoksi tilaukset saattavat lähteä myöhemmin. Jos tuotteilla on todella kiire, kannattaa laittaa erikseen lisätietoihin. Näissä tapauksissa teemme kaikkemme, etta saamme lähetyksen pikaisesti perille.

Tilaukset toimitetaan postiin tai postin Smart Post -pakettiautomaattiin tai joskus isommat paketit toimitetaan matkahuollolla tai Schenkerillä. Mikäli haluat paketin toimitettuna kotiovellesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun (info@villasofia.fi). Tilaukset on myös mahdollista noutaa veloituksetta näyttelytilastamme osoitteesta Löylytie 20, 02770 Espoo, erikseen sovittuna ajankohtana.

Tilauksen palautuskulut maksaa asiakas. Palautus tulee tehdä 14 vrk kuluessa. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Mikäli palautettuun tilaukseen on liittynyt kaupanpäällinen, myös se on palautettava. Ota aina ennen palautusta yhteyttä info@villasofia.fi.

Noutamatta jääneestä paketista veloitamme 19,90 €.

 

Vahingoittuneet lähetykset

Mikäli tilauksesi on vahingoittunut matkalla tee heti reklamaatio kuljetusfirmalle ja ota sen jälkeen yhteyttä info@villasofia.fi.

Maksuehdot

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Lisätietoja Mashista.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

 Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Lue lisää Maksukaista-palvelusta


P