Toimitusehdot & maksuehdot

Toimitusehdot & Maksuehdot


Toimitusehdot

Toimitus maksaa Suomessa 5,90 €, lukuunottamatta isokokoisia lähetyksiä, kuten huonekaluja. Lähetämme tilaukset yleensä 1-2 vrk kuluessa tilauksesta.

Joskus poikkeuksellisesti esim. sairaustapauksen vuoksi tilaukset saattavat lähteä myöhemmin. Jos tuotteilla on todella kiire, kannattaa laittaa erikseen lisätietoihin. Näissä tapauksissa teemme kaikkemme, etta saamme lähetyksen pikaisesti perille.

Tilaukset toimitetaan postiin tai postin Smart Post -pakettiautomaattiin tai joskus isommat paketit toimitetaan matkahuollolla tai Schenkerillä. Mikäli haluat paketin toimitettuna kotiovellesi, ota yhteyttä asiakaspalveluun (info@villasofia.fi). Tilaukset on myös mahdollista noutaa veloituksetta näyttelytilastamme osoitteesta Löylytie 20, 02770 Espoo, erikseen sovittuna ajankohtana.

Tilauksen palautuskulut maksaa asiakas. Palautus tulee tehdä 14 vrk kuluessa. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Mikäli palautettuun tilaukseen on liittynyt kaupanpäällinen, myös se on palautettava. Ota aina ennen palautusta yhteyttä info@villasofia.fi.

Noutamatta jääneestä paketista veloitamme 19,90 €.

 

Vahingoittuneet lähetykset

Mikäli tilauksesi on vahingoittunut matkalla tee heti reklamaatio kuljetusfirmalle ja ota sen jälkeen yhteyttä info@villasofia.fi.

Maksuehdot

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteistiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta