Keittiösaippua (narusaippua) 270 G

(1 tuotearvio)

15,90 

Keittiösaippua poistaa esim. kalan ja sipulin tuoksun käsistä. Keittiössä joudut pesemään käsiäsi usein, joten erityisen tärkeää, että käyttämäsi saippua ei kuivata ihoa. Tässä saippuassa on käytetty sitruunan, sitruunaruohon ja mantelin eteerisiä öljyjä sekä kahvinporoja kuorivan vaikutuksen lisäämiseksi. Yhdistelmä puhdistaa tehokkaasti ruuan jäämät pois käsistä kuivattamatta ihoa. Keittiösaippua kestää n. 800 käsien pesua.

Kuvaus

Keittiösaippua poistaa esim. kalan ja sipulin tuoksun käsistä. Keittiössä joudut pesemään käsiäsi usein, joten erityisen tärkeää, että käyttämäsi saippua ei kuivata ihoa. Tässä saippuassa on käytetty sitruunan, sitruunaruohon ja mantelin eteerisiä öljyjä sekä kahvinporoja kuorivan vaikutuksen lisäämiseksi. Yhdistelmä puhdistaa tehokkaasti ruuan jäämät pois käsistä kuivattamatta ihoa. Keittiösaippua kestää n. 800 käsien pesua. Voit laittaa saippuan roikkumaan kuivauskaapin ritilästä, jolloin saat helposti kiinnitettyä saippuan. Tämä tuote on loistava lahja tai tuliainen, jota käytetään jokaisessa perheessä. Voit liittää mukaan esim. keittiöpyyhkeen.

Voit lisäksi hankkia seinätelineen saippualle, jolloin lopputulos on vielä viimeistellymän  näköinen. Teline on tyylikäs ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

SEINÄTELINE SAIPPUALLE

Lisätiedot

Paino 0.270 kg

1 arvio tuotteelle Keittiösaippua (narusaippua) 270 G

  1. Janne

    Todella hyvä ja riittoisa. Poistaa sellerin hajun helposti käsistä. Erinomainen joululajaidea.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme