Aluslakanat

 

Laadukkaat pussilakanat ja muotoonommellut aluslakanat egyptiläisestä puuvillasta

Egyptiläinen puuvilla on maailman parasta puuvillaa. Se on erityisen pitkäkuituista ja sitä käytetään kaikkein hienoimmissa vuodevaatteissa. Laadukkaat pussilakanat ja muotoonommellut aluslakanat egyptiläisestä puuvillasta ovat aina merkki hyvästä laadusta ja siksi tasokkaat hotellit mainostavatkin egyptinpuuvillaisia lakanoita mainoksissaan. Egyptiläisen puuvillan kuidut ovat noin kaksi kertaa pidempiä kuin tavallisen puuvillan, joten niistä saa kehrättyä hyvin ohutta, hienoa ja erittäin kestävää lankaa. Vietät ison osan vuorokaudesta vuoteessa, lakanoiden laatuun kannattaa kiinnittää huomiota.

Nämä lakanat ovat eettisesti tuotettuja ja kokonaan Eurooppalaista tuotantoa. Työntekijät työskentelevät inhimillisissä olosuhteissa. Puuvilla kasvatetaan Euroopassa: Ranskassa, Italiassa ja Balttiassa. Kankaat värjätään käsin ja lakanat ommellaan Liettuassa.

Laadukas pussilakana tai muotoonommeltu aluslakana on korkeammasta hankintahinnastaan huolimatta ekologinen ja edullinen ostos sen hyvän kestävyyden takia. Maksat kerralla vähän enemmän, mutta lakanat kestävät todella kauan. Puuvillan tuottaminen kuluttaa paljon vettä, luontoakin ajatellen lakananoita ei kannata uusia turhan usein. Kaupanpäälle saat helppohoitoiset tekstiilit ja todella ylellisen tuntuiset vuodevaatteet, joiden sisään on ihana pujahtaa iltaisin. Kaikki kuosit on huolellisesti valittu miellyttämään pitkiä aikoja. Pitkäkuituinen puuvilla pölyää huomattavasti vähemmän kuin tavallinen puuvilla, joka tuo vähemmän pölyä kotiin ja erityisesti pölyallergisille tämä on helpotus. Korkealaatuiset pussilakanat, aluslakanat ja tyynyliinat ovat pitkäaikainen hankinta, sillä ne kestävät kauan.

Egyptiläinen puuvillakangas tuntuu ja näyttää ylelliselle ja laadukkaalle. Kankaassa on silkinhohtoinen pinta, joka poikkeaa tavallisesta puuvillalakanasta juuri pitkän kuidun takia. Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut korkealaatuiset vuodevaatteet vain paranevat käytössä ja kestävät nukkaantumatta ja venymättä pitkiä aikoja. Kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat vuodevaatteet ovat satiinikudosta (satiinipussilakana, satiinityynyliina). Yleisesti luullaan, että satiini tai percale ovat parempaa puuvillaa. Nämä molemmat ovat kudontatyyppejä, jotka eivät vielä sinänsä kerro kankaan laadusta mitään. Kiinnitä huomiota puuvillatyyppiin, kankaantiheyteen ja lakanoiden huolelliseen ompelutyöhön ostaessasi lakanoita. Esim. pitkä vetoketju alalaidassa maksaa automaattisesti enemmän kuin aukko alalaidassa.

Korkealaatuisten pussilakanoiden ja muotoonommeltujen aluslakanoiden ominaisuuksia:
– näissä lakanoissa lankatiheys on 300 TC (korkealaatuisen puuvillan alaraja on 200 TC)
– lakanoissa on siliävyyskäsittely, joten hoitaminen on helppoa, ei tarvitse silittää
– pussilakanoiden alalaidassa on pitkä vetoketju, joten täkki ei tule milloinkaan ulos pussilakanasta ja se on helppo laittaa paikalleen
– muotoonommellut aluslakanat on mitoitettu laitettavaksi petauspatjoihin. Lakana pysyy napakasti paikoillaan ja on miellyttävä ihoa vasten
– hyvälaatuinen egyptiläinen puuvilla kestää huomattavasti pidempään kuin tavallinen puuvilla, joten lakanat tulevat edullisiksi käyttää
– uudet lakanat kannattaa pestä ennen käyttöönottoa hygieniäsyistä. Tuotteita käsitellään ompelimossa, jossa on tekstiilipölyä.

Ohessa pellavaa ja pastellia blogin ohje, jonka vinkeillä opit petaamaan sänkysi ylellisen, runsaan ja houkuttelevan näköiseksi. Kuvauksessa on käytetty Villa Sofian tree of life valkoista pussilakanaa. Näet koko blogikirjoituksen tästä linkistä: http://www.pellavaajapastellia.fi/vinkkeja-vuodevaatteiden-valintaan/

Tilaa isompi tyynyliina kauniiseen petaukseen. Ohessa video, kuinka petaat sänkysi kauniisti käyttäen myös isompia tyynyjä:

https://youtu.be/PkEKRYRaISw

Saat isoilla tyynyillä sängystäsi ylellisen ja houkuttelevan näköisen. Valkoinen väri sopii kaiken värisille tekstiileille. Egyptiläisestä puuvillasta valmistettu tyynyliina, jossa tereet. Lue lisää puuvillan laadusta lakanoiden alta.

Ohessa ohje, kuinka saat siististi viikattua muotoonommellun aluslakanan:

www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/video-nain-onnistuu-muotoonommellun-lakanan-viikkaaminen/3541810
– ota yhteyttä, jos Sinulla on erikoismittoja, väritoivomuksia tai muuta kysyttävää: info@villasofia.fi.