LUFFA SAIPPUA-ALUSTA

(2 tuotearviota)

2,50 

Luonnon luffasienestä tehty saippua-alusta on ehdoton tuote kaikille palasaippuan käyttäjille. Säilytä saippua tai hiussaippua aina sienen päällä. Sijoita sieni saippua-alustan päälle tai saippuarasian sisään. Saippua kuivaa ilmavasti ja pystyy kovana ja miellyttävänä käyttää. Tämä myös säästää, sillä saippuaa liukenee kosteana turhaan ja joudut vielä jatkuvasti siivoamaan jälkiä. Sieni on helppo pestä ja voit hyödyntää sienessä olevan saippuan vielä pesemiseen.

Kuvaus

Luonnon luffasienestä tehty saippua-alusta on ehdoton tuote kaikille palasaippuan käyttäjille. Säilytä saippua tai hiussaippua aina sienen päällä. Sijoita sieni saippua-alustan päälle tai saippuarasian sisään. Saippua kuivaa ilmavasti ja pystyy kovana ja miellyttävänä käyttää. Tämä myös säästää, sillä saippuaa liukenee kosteana turhaan ja joudut vielä jatkuvasti siivoamaan jälkiä.

Puhdistus:  Puhdista kiehuvassa vedessä, jossa on hieman mietoa astianpesuainetta. Huuhdellaan ja annetaan kuivua. Kun luffa muuttaa väriään tai pehmenee voit kompostoida tuotteen ja tilata uuden.

2 arviota tuotteelle LUFFA SAIPPUA-ALUSTA

  1. Hilu

    Paras alusta saippualle. Saippua kuivuu nopeasti eikä lillu vedessä. Olen käyttänyt kylpyhuoneessa saippua-alustan päällä luffaa ja sen päällä saippuaa ja suihkussa famon palashampoo on pelkästään luffan päällä.

  2. Eero

    Edullinen ja yksinkertainen ratkaisu palasaippuan säilytykseen, mutta toimii todella hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme