SEINÄTELINE SAIPPUALLE

(1 tuotearvio)

29,90 

SEINÄTELINE SAIPPUALLE
(SAIPPUA TILATAAN ERIKSEEN)
Seinätelineessä oleva saippua on hygieeninen ja taloudellinen käyttää. Enää ei saippua lipeä kädestä eikä tarvitse pestä jatkuvasti saippua-alustaa. Koska saippua kuivuu ilmavasti telineessä, se kestää paljon pidenpään käyttöä.

Seinäteline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on kestävä ja helppo kiinnittää seinään. Teline on todella tyylikkään näköinen käytännöllisyyden lisäksi. Se sopii hyvin moderniin ja maalaisromanttiseen sisustukseen. Tämä on myös todella hyvä lahjaidea mm. tupaantuliaisiin. Seinätelineen pakkauksessa on varattu tila yhdelle saippualle, joten tästä saat tyylikkään lahjalaatikon.

Kuvaus

SEINÄTELINE SAIPPUALLE
(SAIPPUA TILATAAN ERIKSEEN)
Seinätelineessä oleva saippua on hygieeninen ja taloudellinen käyttää. Enää ei saippua lipeä kädestä eikä tarvitse pestä jatkuvasti saippua-alustaa. Koska saippua kuivuu ilmavasti telineessä, se kestää paljon pidenpään käyttöä. Ranskalaisten mukaan saippua kestää narussa tai telineessä seitsemän kertaa pidempään, kun se ei liukene viemäriin.

Seinäteline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on kestävä ja helppo kiinnittää seinään. Teline on todella tyylikkään näköinen käytännöllisyyden lisäksi. Se sopii hyvin moderniin ja maalaisromanttiseen sisustukseen tai kesämökille. Tämä on myös todella hyvä lahjaidea mm. tupaantuliaisiin. Seinätelineen pakkauksessa on varattu tila yhdelle saippualle, joten tästä saat tyylikkään lahjalaatikon. Teline on todella helppo kiinnittää ja voit valita siihen mieleisesi saippuan.

1 arvio tuotteelle SEINÄTELINE SAIPPUALLE

  1. Tiina

    Tämä tuote olisi pitänyt löytää jo aiemmin. Saippua on tyylikkäästi esillä ja kuivaa pikavauhtia. Saippuakuppia ei tarvitse puhdistaa ja saippua on aina hygieeninen nopean kuivumisen takia. Helppokäyttöinen ja saippua tuntuu kestävän pitkään. Helppo kiinnittää seinään, mies kiinnitti ylimmät ruuvit sauman kohdalle. Seuraavaksi hankin saman keittiöön, jossa pesen käsiä usein.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme