Blogi

Blogi

sisustuskauppa helsingissä

Villa Sofia Living on uuden ajan sisustusliike Helsingissä, myymälämme sijaitsee kauppakeskus Redissä. Halauamme tarjota ripauksen luksusta arjen keskelle, ja mottomme onkin “Luxury & Quality for Living”.
 
Yrityksemme on perustettu vuonna 2015 ja ajatus lähti liikkeelle ensin laadukkaista vuodevaatteista, mitä ei oikein helpolla tuntunut löytyvän markkinoilta. Joten päätimme sitten itse ryhtyä etsimään sopivia tavarantoimittajia. Aloitimme verkkokauppana, ja syksyllä aukesi sisustusliikkeen enimmäinen myymälä, ja paikkakunnaksi valikoitui Helsinki.
 
Tänä päivänä tuotevalikoimamme kattaa sisustustuotteet ja lahjatavarat, laadukkaat kodintekstiilit, ranskalaista kosmetiikkaa, sekä viimeisenä lisänä meiltä löytyy ekologisia tuotteita, kuten kestovanulappuja, puhdistusliinoja jne. Löydät meiltä myös huumaavat luonnolliset huonetuoksut.
 
Sisustusmyymälä-käsitettä olemme laajentaneet todellakin yhä enemmän ekologisiin ja kestävän kehityksen tuotteisiin. Ja pyrimme etsimään koko ajan uutta ja innovatiivista, unohtamatta kauniita, klassisia sisustustuotteita.
 
Testaamme itse kaikki kodintekstiilit, ekologiset pesuaineet ja mm. kestovanulaput huolella, ennen kuin otamme ne myyntiin. Näin sinä asiakkaana voit olla varma, että tuotteemme ovat aina laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia.
 
Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme Helsingin sisustusmyymäläämme, tai verkkokauppaamme www.villasofia.fi. Löydät meidät myös facebookista sekä instagramista.

KASVOMASKIT

Kasvomaskeista on oltu montaa mieltä. Kankainen kasvomaski ei suojaa täysin korona-virukselta, mutta antaa kyllä paremman suojan kuin jos olisit ilman maskia. Tärkeintä olisi, että kaikki käyttäisivät kasvomaskia, jolloin suojauksen teho olisi paljon tehokkaampi. Käyttämällä kasvomaskia suojaat muita henkilöitä, joiden joukossa voi olla myös riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä. Verkkokaupassamme myynnissä olevat kasvomaskit ovat kotimaassa valmistettuja. Maskeja on pyritty suunnittelemaan erilaisilla kuoseilla ja eri käyttäjille sopiviksi. Huomasithan, että osassa kasvomaskeissa on koot M ja L ja osassa lisäksi S koko lapsille. M-koko on yleisin koko, L-koko sopii esim. parrakkaalle käyttäjälle.

Kasvomaskin kankaan ei tarvitse olla tylsä. Voit leikitellä väreillä tai printtikuvioilla tyylikkäästi. Malleissa on myös kevään muotivärejä, että sopivat myös trendi vaatteiden sävyyn. Muoti siis näkyy myös kasvomaskien malleissa ja on otettu huomioon laadun ohella.

Ostamalla kotimaisen pienyrittäjän tuotteen, työllistät kolmea eri yrittäjää. Tuotteiden suunnittelijan, joka on suunnitellun tarkasti kasvomaskin mallin ja testannut kaikki materiaalit. Tuotteet teetetään ammattiompelijalla, että ompelutyön jälki olisi mahdollisimman laadukas. Ja viimeisenä Villa Sofian Living (perheyritys) myy kasvomaskit kuluttajalle. Korona-aikana, kun myynti on romahtanut on erityisen tärkeää suosia kotimaisia pienyrittäjiä.

Kasvomaski tulisi vaihtaa jokaisen käytön jälkeen, joten jokaisen käyttäjän olisi hyvä tilata vähintään kolme kasvomaskia. Jos pyykkiä tulee pestyä harvemmin, kannattaa tilata enemmän kuin kolme kappaletta. Kasvomaskien mukana tulevat tarkat käyttöohjeet. Kasvomaskin käytöstä ei ole hyötyä, jos et noudata ohjeita esim. sen riisumisesta.

Kasvomaskit auttavat myös siitepölyallergiassa ja jatkossakin niitä voi käyttää pölyisissä kotiaskareissa esim. pihatöissä.

Turvallista korona-aikaa. Koronakin loppuu varmasti aikanaan. Ajankohta ei vain ole vielä tiedossa. 

Tilaa kasvomaski verkkokaupastamme www.villasofia.fi.