Marseille nestemäinen pyykinpesuaine täyttöpussi tuoksuton 900 ml

14,95 

Kuvaus

Pyykinpesuaine on valmistettu perinteisesti padassa keittämällä. Pesuaine on ympäristöystävällinen ja biohajoava 95 %. Tämä tuote suojelee ympäristöä ja pesukonetta. Pesuaineiden jäämät kulkeutuvat ihosi kautta elimistöösi. Varsinkin herkkäihoiset ja lapset kärsivät voimakkaiden synteettisten pesuaineiden jäämistä. Tämä täyttöpussi on ihan saman valmistajan pesuainetta, kun laventeli ja sitrustuoksut, mutta täyttöpussi on edullisempi vaihtoehto.

Pesuaine pesee hellävaraisesti värillisen ja valkoisen pyykin. Voit käyttää sitä sekä kone- että käsipyykissä. Pesuaine poistaa hajuja vaatteista ja säilyttää vaatteiden värit. Voit pestä pyykin 30-95 asteessa. Tuote sopii kaikelle pyykille (myös villalle ja silkille). Pesee pyykit todella puhtaaksi ja tarvitset pesuainetta vain pienen määrän (n.2-3 rkl). Tämä tuote on tuoksuton, jolloin se sopii kaikille. Pyykkietikalla saat tuoksua pyykkiin ja mikäli haluat pyykkiaineeseen esim. laventelin tuoksua, voit lisätä laventelin eteeristä öljyä pyykkiainelokeroon.

Esipese pyykin tahrat ennen pesua tahrasaippualla, joka poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti vaikeimmatkin tahrat. Voit tilata tahrasaippuan tästä: www.villasofia.fi/kauppa/tahrasaippua/

Pyykkietikka toimii ekologisena huuhteluaineena poistaa sähköisyyden, hajuja vaatteista, kirkastaa värejä, poistaa kellastumista ja on antiseptinen. Tämä huuhteluaine hoitaa myös pesukonettasi.

Pyykkietikkaa voit tilata: https://www.villasofia.fi/?s=pyykkietikka&post_type=product

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marseille nestemäinen pyykinpesuaine täyttöpussi tuoksuton 900 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme